Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 084 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,73 g |
Tuky | 21,67 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a v míse promícháme s ostatními uvedenými surovinami.
Krok 2: Nejlépe přes noc necháme v uzavřené nádobě v lednici uležet, pokud se nám nechce čekat, tak alespoň minimálně jednu hodinu.
Krok 3: Poté vytvarujeme 8 větších karbanátků, které na velké pánvi v rozehřátém oleji opékáme 7 minut z každé strany.
Krok 4: Po opečení přendáme na papírovou utěrku, nebo silnější ubrousek odsát přebytečný tuk a můžeme podávat s pečivem, ozdobené kolečky cibule, nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zveřejněno 12. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/624n
Moje poznámka
Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/624n
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 16 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 50 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 23 hodinami
Tématické fráze:
šťavnaté karbanátky,
jak ochutit karbanátky,
štavnate karbenatky,
jak udelat stavnaty karbanatky,
jak správně karbanátky,
št´avnatý karbanátky,
stavnaty karbanatek,
aby byly karbanátky šťavnaté,
jak udělat šťavnaté karbanátky,
recepty na karba,
štavnatý karbanátky,
karb,
kapustové karb,
jak na stavnate karbanatky,
kapustové karba,
výborná kapustové karb,
š´tavnaté karbanátky,
karbanatky aby byly stavnate,
jak správně udělat karbanátky,
šťavnaté kapustové karbanátky
Suroviny:
maso vepřové mleté,
koření aztécký poklad,
solamyl,
hořčice orientální,
kmín drcený,
cibule,
olej,
cibule
Komentáře (23)
Všem moc děkuji
Ale díky Tvé zmínce vznikly príma komentíky u kterých jsme se určitě všichni pobavili a já jsem ráda
Aztécký poklad vlastním, teda v sáčku koření, aby bylo jasno