Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 84 kJ / 20 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,45 g |
Tuky | 1,76 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 0,61 g |
Postup přípravy
Používáme nejen na slané dorty, ale i na chlebíčky, ke krekrům, slanému pečivu atd.
Zveřejněno 29. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánky do slaných dortů a pečiva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MozB
Moje poznámka
Pomazánky do slaných dortů a pečiva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MozB
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 15 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 19 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pomazánky na slaný dort,
pomazanka na slany dort,
slané pomazánky,
pomazánky na slané dorty,
pomazánky do slaného dortu,
pomazanka do slaneho dortu,
slané dorty obrázky,
slaný dort obrázky,
slane pomazanky na dorty,
jak vyrobit slany dort,
slané dorty,
slané dorty návod,
slaný dort pomazánky,
slané dorty pomazánky,
slaný dort pomazánka,
návod na výrobu slaného dortu,
slané dorty pro muže,
jak se vyrábí slaný dort,
pomazánky na dorty,
pomazánky na dort
Suroviny:
pomazánkové máslo bez příchuti,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
sýr niva,
sýr ementál,
česnek,
pórek,
ředkvičky,
paprika čerstvá červená,
treska,
šunka,
křen,
pažitka,
tuňák,
pasta sardelová
Komentáře (22)
Neviem, akú smotanu má namysli evamachova.ter, ale kyslá smotana nemôže byť riedka, musí byť hustá, takže žiadna "brečka" určite nehrozí.
Daniello