Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 857 kJ / 1 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 337,83 g |
| Tuky | 42,44 g |
| Vláknina | 10,36 g |
| Cholesterol | 860 mg |
| Sodík | 904 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 33,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí ve strakaté omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYX1
Moje poznámka
Kuřecí ve strakaté omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYX1
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 37 minutami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 13 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 minutami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 10 minutami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 7 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 9 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 11 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 11 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 14 hodinami
Tématické fráze:
strakatá omáčka,
kureci omacka,
kureci omacky,
drubezi platky v strakate omacce,
tymián citonový strakatý.,
kuřecí s omáčkou,
strakata omáčka recept,
kuřecí se strakatou omáčkou,
kuřecí prsa v strakaté omáčce,
"strakaté jídlo",
maso ve strakate omáčce,
strahatá omáčka,
omacka na kur. prsa,
recepty omačka varmuža,
omačka varmuža,
omáčky s drůbežím masem,
kuřeci v omačce,
kuřecí s omáčkou,
kuřecí omačka,
kureci na omacku
Suroviny:
prsa kuřecí,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
cibule,
česnek,
nať petrželová,
kůra citronová,
okurky sterilované,
kapie,
tymián,
ocet,
olej,
smetana na vaření
Komentáře (1)