Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí lučina

Proč si nezkusit vyrobit domácí, čerstvou Lučinu? Můžeme ji dochutit pažitkou, koprem nebo i křenem a s čerstvým chlebem bude výborná k snídani. Zužitkujeme i syrovátku, která z Lučiny vykape, je nejen osvěžující, ale i zdraví prospěšná.

Hodnocení receptu je 5,0 (108×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min + 24 hodin chlazení

15 min (15 min příprava, + 24 hodin chlazení)

6. 4. 2012 10:59

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

6. 4. 2012 21:52

rebeka:no možná to zní jako vtip, ale klidně to zkusím, jen nevím, jestli je ovocná Holandia, nějak si to nevybavuju. Proč ne sladká lučina třeba pro děti?

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 4. 2012 19:08

To jsi udělala dobře,že jsi sem tak bezva vychytávku dala,už jsem si ji ji vytiskla,díky za inspiraci;-):yes:

AniCiz

6. 4. 2012 19:06

Rebi.:-D:-D:-D:-D z Tebe umřu

rebeka rebeka

6. 4. 2012 15:32

:-O:-O ty vošo:-O:-O neznám, prubnu;-) ten jogurt bez marmošky..asi, že:-8:-?:-D:-D:-D:-D jsem chtěla být ftipnáá:-D:-D:-D:-D

Bibinka Bibinka

6. 4. 2012 15:24

to vůbec není špatný nápad;-);-) Dávám +5.bod:yes:

AniCiz

6. 4. 2012 15:22

:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 4. 2012 15:21

:yes::yes::yes::yes::yes:

zdena 3

6. 4. 2012 15:19

Taky vyzkouším, Lučinu mám moc ráda. A letí bod.:-))

romance romance

6. 4. 2012 15:04

Tak to ukládám a skusím :-p:yes:

suslajda suslajda

6. 4. 2012 14:33

;-)tak to je super určitě vyzkouším lučinu mám ráda:yes::yes:+11

Duchaceks

6. 4. 2012 12:33

kolemjdoucí: z čeho je Lučina :http://www.mojelucina.cz/cnt_page.php?menu_id=138&...
To jen pro vysvětlení přidání tvarohu :-))

Ivusa Ivusa

6. 4. 2012 12:05

:-Khosta,lučinu si ráda dám ,a tohle je fakt bomba vychytávka:-!:-!super ,ukládám a vyzkouším:yes::yes:

kolemjdoucí

6. 4. 2012 11:43

Vykapávat i déle, lépe se pak tvaruje a nakládá do oleje.

kolemjdoucí

6. 4. 2012 11:41

žížala: tvaroh mi připadá skoro zbytečný přidávat. Spíš jsme přidali třeba kozí jogurt. :-))

chocolate chocolate

6. 4. 2012 11:33

Já takhle upravuji jogurt do tzatziky, super vychytávka.Taktéž přidávám tvaroh, sůl a nasekané bylinky a je to báječná pomazánka nebo i dip k pečeným bramborám.
Hosta:yes:

1 6 7 8 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí lučina domácí lučina z jogurtu domácí lučina recept recept na domácí sýr lučina domácí lučina z tvarohu výroba domácí lučiny lučina z jogurtu recept na domaci lucinu lučina recept domácí sýr lučina top recepty domácí lučina lučina domácí lučina vyroba luciny recept na lučinu mojelucina.cz recept domácí lučina domaci vyroba luciny domáci lučina z jogurtu recept jak udelat domaci lucinu

Suroviny: jogurt

TopRecepty.cz

Domácí lučina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rX3B