Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 958 kJ / 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,97 g |
| Tuky | 22,77 g |
| Vláknina | 20,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všetky prísady dobre premiešame a zmesou potrieme žraločie chrbáty. Necháme aspoň 2 hod marinovať.
Krok 2: Potom grilujeme po oboch stranách asi 10 min.
Krok 3: Podávame s varenou brokolicou a zemiakmi.
Zveřejněno 29. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žraločí hřbety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNrz
Moje poznámka
Žraločí hřbety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNrz
Nejnovější recepty
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Škvarkovka podle dědečka
Přidáno před 11 hodinami
Fofrová nivová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Špekáčky na černém pivu se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová pečeně Hamburk
Přidáno před 15 hodinami
Kotleta plněná špekem a okurkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Středomořský rajčatový salát
Fitulka před 12 minutami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Fitulka před 18 minutami
Cukrová poleva na perníky
Kaill před 1 hodinou
Kroupy s houbami a uzeným masem
Fitulka před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená na bramborách a žampionech
Fitulka před 2 hodinami
Povelikonoční polévka z vařených vajec
Fitulka před 3 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
Sahula před 12 hodinami
Losos na smetanových bramborách
Sahula před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Susanna před 13 hodinami
Cukrářská vánočka (mazanec)
Kvitko před 13 hodinami
Tématické fráze:
ryby recepty,
recepty z ryb,
žralok recepty,
žralok recept,
žralok na grilu,
recepty na žraloka,
pokrmy ze žraloka,
recepty ryby,
recept na žraloka,
recepty žralok,
recepty z rýb žralok,
kuchařka žralok,
recept zralok,
žraločí recepty,
recepty ze žraloka,
jak uvařit žraloka,
recepty na ryby,
kuchařka ryby,
recepty-žralok,
žraločí maso
Suroviny:
hřbet žraločí,
šťáva pomerančová,
šťáva limetková,
víno bílé,
olej,
česnek,
pepř bílý,
majoránka,
sůl
Komentáře (1)