Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 806 kJ / 910 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 49,02 g | 
| Tuky | 10,62 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 134 mg | 
| Sodík | 304 mg | 
| Sůl | 0,73 g | 
| Sacharidy | 154,52 g | 
Postup přípravy
Můžeme také plnit do silikonových formiček na muffiny, tam korpus není zapotřebí. Krok 6: Necháme nejlépe do druhého dne zaležet a podáváme ozdobené šlehačkou a kousky ovoce.
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Kefírový nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9L2
Moje poznámka
					 
				
Kefírový nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9L2
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 45 minutami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 10 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 11 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 12 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 12 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 12 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 12 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 12 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 13 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							želatina stilla dolce, 
						
						
							stilla dolce želatina, 
						
						
							nepečené zákusky, 
						
						
							příprava želatiny stilla dolce, 
						
						
							stilla dolce, 
						
						
							nepečený dort zaležet, 
						
						
							zakusek z tatranek, 
						
						
							zelatina stilĺa, 
						
						
							želatina stilla dolce návod, 
						
						
							nepeceny zakusek, 
						
						
							použití želatiny stilla dolce, 
						
						
							zákusek do ruky, 
						
						
							mail 10g.pl loc:cz, 
						
						
							vaření želatiny stilla dolce, 
						
						
							příprava sypké želatiny, 
						
						
							kefirovy korpus, 
						
						
							želatina pro potravinářské účely stilla dolce, 
						
						
							zakusek, 
						
						
							recepty na zákusky, 
						
						
							nepečený dort z tatranek
						
					
						Suroviny:
						
							tatranka, 
						
						
							máslo, 
						
						
							kefír, 
						
						
							mléko, 
						
						
							želatina prášková, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							ovoce
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (40)
Želatinu používám z Kauflandu"Stilla dolce",je to ve fotu s uvedenými surovinami,ale pro jistotu jsem to teď blikla ještě jednou samostatně a přidávám čitelnější foto
Moc jste mě děvčata potěšily svými milými komentáři
Můžu se zpetat, jakou používáte želatinu? Já obvykle Dr.Oetker (myslím, že 1 sáček je 20g), ale tam je úplně jiné použití - dle návodu tedy - nejprv bobtná, pak se zahřeje - to tu ale vůbec není psáno, tak jsem zmatená - ráda si nechám rozšířit obzory, díky
Já všem moc děkuji