Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička v kefíru z papiňáku+smažené řízky

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

1. 5. 2012 17:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 236 kJ / 773 kcal
Bílkoviny20,86 g
Tuky57,94 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 131 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy40,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ráda v kuchyni používám kefír.Maso v něm naložené je velice křehké a chutné. Omáčky jsou pikantní, navinulé chuti a řízky jsou jemné a šťavnaté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivusa Ivusa

18. 5. 2012 17:35

:-KŠkoda že jsem si tohoto receptu nevšimla dříve...musím brzy vyzkoušet...už teď se mi sbíhají sliny.:-p:-pZítra grilujeme na chatě, ale v neděli nebo nejpozději příští týden to uvařím .Fakt:-!:-!:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 5. 2012 20:51

jarka skrobakova:Díky za pochvalu:-8:-K

jarka skrobakova

3. 5. 2012 18:55

krásně připravené jídlo:yes::yes::yes::-)):-)):-p:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 5. 2012 13:57

spagetka:Laděnko,kupuji v Lidlu.Mívají ve skleničkách po 200ml:-)
Danuš,napřed zmizly čerstvé řízky:-D2 plátky byly k večeři a zbývající 2 na druhý den:-))
Jsem ráda,že se receptík líbí;-)Děkuji:-K:-)

spagetka spagetka

2. 5. 2012 13:08

Aničko, odkud máš tu hořčičnou omáčku s pepřem? Já ráda používám hořčici se zeleným pepřem z Alberta, tuhle značku jsem někde viděla, ale nevzpomenu si ;-);-)
S kefírem taky vařím moc ráda, a dělám hodně podobně :-p:yes:

Dana61

2. 5. 2012 13:03

Aničko - to jsou zase mňamky - teď jenom nevím,co bych si dala dřív :yes::-D určitě vyzkouším:-p

nofrona

1. 5. 2012 21:05

:-p:-p:yes:

lemarti

1. 5. 2012 20:55

Aničko hezký recept;-)ukládám si a až pojedu do čech tak si nakoupím kefír a uvařím.Tady u nás ty kefíry a podobné mléka jsou úplně odporný:-(

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 5. 2012 18:07

Bibinka:Díky za typ:yes:Já jsem tu zakysanku právě úplně odbourala,ten kefír se mi zdá dost chuťově"agresivní":-))tak to právě zjemňuji tou sladkou smetanou:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 5. 2012 18:04

Děkuji;-):-K
Opravdu jsme si pochutnali:-p:-)

Bibinka Bibinka

1. 5. 2012 18:03

Aničko, to je dobrota přímo podle našeho gusta;-) Příště tam vyzkoušej 100 ml zakysanky, místo té sladké smetany;-)omáčka je ještě výraznější;-)Jinak recept supr a dávám 5.bod:yes:

vseumel

1. 5. 2012 17:39

Samé sympatické ingredience. Jak se říká, jí se i očima a fotky vypadají víc než výborně. :-p:yes:

rebeka rebeka

1. 5. 2012 17:39

moc hezky připravené jídlo, krásný servis.. zase další paráda "Papénové Ann";-):-D:yes::yes::yes::-K

suslajda suslajda

1. 5. 2012 17:38

;-)tak jsem jenom polkla moc pěkné masenko:yes::yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řízky naložené v kefíru řízek z krkovičky rizek v papinaku řízky v kefíru smažený řízek v pomalém hrnci řízky z krkovice naložené naložené maso na smažené řízky maso naložené v kefíru křehký řízek z krkovičky rizek z krkovice maso v kefíru smažený řízek z krkovičky naložení masa do kefiru naložené maso v kefíru křehké řízky z krkovičky smažený řízek z krkovice naložené rizky v kefíru recepty z papiňáku tlakovy hrnec smazeni rizku naložený krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, slanina, cibule, smetana, mouka hladká, nať cibulová, kefír, omáčka hořčičná s pepřem, chilli paprika čerstvá, rozmarýn čerstvý

TopRecepty.cz

Krkovička v kefíru z papiňáku+smažené řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RwRE