Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 445 kJ / 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,71 g |
Tuky | 82,97 g |
Vláknina | 5,39 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky ze štikozubce s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g853
Moje poznámka
Závitky ze štikozubce s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g853
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 2 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 23 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 12 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 12 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 13 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 13 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 15 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 15 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 17 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 17 hodinami
Tématické fráze:
africky štikozubec,
štikozubec recept,
chřest recept,
ivančické brambůrky,
závitky z chřestu se šunkou,
štikozubec,
vykrájené brambory kuličky recept,
štikozubec recepty
Suroviny:
štikozubec,
chřest,
citron,
máslo,
olej olivový,
sůl,
pepř bílý,
brambory,
pažitka
Komentáře (23)
chocolate - už byl chřestový festival v Ivančicích, nebo letos nebude ?
Maruško, i já bych si moc pochutnala
Už cítím náš ivančický chřest...