Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 798 kJ / 1 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,90 g |
| Tuky | 23,85 g |
| Vláknina | 12,80 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 2,15 g |
| Sůl | 5,35 g |
| Sacharidy | 234,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňákové těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6vE
Moje poznámka
Tuňákové těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6vE
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 18 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 18 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 36 minutami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 39 minutami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 1 hodinou
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 1 hodinou
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 2 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 3 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 3 hodinami
Bramboračka
danal před 5 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 13 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s tuňákem z konzervy,
tuňák z konzervy recepty,
tunák s konzervy recepty,
těstoviny s tuńákem,
tuňák a těstoviny,
recepty tuňák v konzervě,
recepty z konzervy tuňáka,
recepty s tunákem z konzervy,
tunák testoviny,
tuñák s těstovinami,
testoviny tunak,
tuňák recept,
tuňákové recepty,
recepty z tunaka v konzerve,
recepty z tunáka z konzervy,
tunák v konzervě recepty,
tuňák z konzervy recept,
recept tuňák těstoviny,
tunák recept s těstovinami,
recept tuňák s těstovin
Suroviny:
těstoviny,
sůl,
cuketa,
cibule šalotka,
olej olivový,
pepř,
sýr feta,
tuňák v konzervě,
kečup sladký
Komentáře (5)