Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bublanina pro pokročilé

K létu neodmyslitelně patří nadýchaná a vanilkovou provoněná bublanina. Na povrch můžete použít zralé třešně anebo jahody. Tento moučník bude zaručeně příjemnou sladkou tečkou nejen u nedělní kávy.

Hodnocení receptu je 4,9 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

8. 6. 2012 19:16

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 781 kJ / 4 011 kcal
Bílkoviny88,48 g
Tuky150,17 g
Vláknina23,30 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 2,68 g
Sůl2,26 g
Sacharidy564,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jedlá soda udělá to, že třešničky neklesnou do těsta a těsto bude nadýchané. Třešně nenamáčejte ve vodě, jenom lehce opláchněte na sítu. Když děláte jahodovou bublaninu, tak bez citronové kůry i šťávy. Recept mám od své tchyně a ta měla 5 dětí, takže tento recept je dokonale vyzkoušen! Umíte si představit, kolik asi těch bublanin upekla, já tedy ne!

Přidáváni fotek v jakémkoli množství požadováno!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 6. 2012 20:05

Jana Remkova:Janičko ,co smazat,koho smazat :-D jen ať dámy pečou, nebo z těch "bliv..."co se koupí v obchodu a tváří jako zákusek všichni brzo onemocníme ! :-D Už jsem ji sem dala ,tak có! :-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 6. 2012 19:54

Veronika.Hrozna: Mám to smazat??:-O:-D:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 6. 2012 19:51

Jana Remkova: Ty fotky jsou perfektní - nádhera, ale asi jsem ji sem neměla dávat! Když všem doma chutná ,tak budou škemrat! Do podzimu už nebudete ani chtít slyšet slovo bublanina!:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 6. 2012 19:44

Irrena:Já jenom jednu a tady vzdychám a nadávám,že jsem kuchyňská otrokyně a tak! ;-( A ty, už tři ? :-O
Všechny bublaniny jsou nádherné fotky taky ,a doufám,že z nich nic nezbylo! :-D

Irrena Irrena

29. 6. 2012 13:00

Veronika.Hrozna:už jsem ji dělala 3x a vždy se povedla:yes::yes::yes:Myslím že je u Jany vyšší protože tam má malinkaté bobulky ovoce (rybíz):yes:, ale já ji měla vysokou i s třešněma i s jahodama;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 6. 2012 12:52

Veronika.Hrozna: Jen jsem postupovala podle receptu;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 6. 2012 12:16

Jana Remkova::-OJak si to udělala ,že to vypadá tak krásně,že je tak vysoká, to se mi v životě nepovedlo,taková " BUBLANINA" !
Jenom tiše zírám ! :-O :-D:-D O tom že jsi pokročilá není žádná pochybnost,mám spíše dojem ,že já jsem břídil.;-(

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 6. 2012 00:10

Děvčata máte to opravdu všechny krásné;-):-)
Veruš, Tvůj receptík se mi moc líb+9:yes::-Kí:-p

rebeka rebeka

28. 6. 2012 23:12

Jana Remkova::-D no prosím.. co dokáží média;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 6. 2012 22:10

Já su tak šťastná:-D, že se mi to povedlo!:-D Snad už jsem taky pokročilááá!:-D:-D:-D Tentokrát s rybízem. Přidávám foto,plus jsem dala hned, jak jsem si prostřednictvím rebeky na FB receptu všimla;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

20. 6. 2012 20:20

Irrena:Když nic nepíšeš,tak nevím jestli jsi to jako nepoživatelné, nedala vrabcum.:-S

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

18. 6. 2012 21:05

Děkuji všem, za krásná fota a dobrou chuť !:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

18. 6. 2012 20:55

Irrena:Pošli fotečku a dobrou chuť,ale chvíli počkej než vystydne ! ;-):-p Dala bych si také! :-D

Irrena Irrena

18. 6. 2012 20:05

Právě jsem dopekla tuhle krásnou bublaninku;-)Povedla se perfektně;-), ještě jsme ji neochutnali;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 6. 2012 12:33

senky:Senky dala jsi citronek a citronovou kurku,že jo!
Fotka je nádherná ,překrásná a meruňky se ponořili přesně jak z velké knihy !:-K:-D Mňam
Ten citron zvedne chuť meruněk ,i když nejsou dost zralé. To samé višně a třešně , malinovou jenom bez citronu a jahodovou také.Kochám se fotkami,už jdu pryč nebo si oslintám klávesnici.:-((

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bublanina recept jak dlouho péct bublaninu bublanina se sodou albert bublanina nadýchaná jahodová bublanina bublanina albert jahodový bublanina bublanina ze špaldy bublanina báječná bublanina luxusní bublanina recept na bublaninu nejlepší recepty.cz nadýchaná bublanina bublanina z jedlé sody bublanina jedlá soda nejlepší bublanina bublanina ze sody těsto na bublaninu s olejem merunkova bublanina nadychana babiccina tresnova bublanina

Suroviny: třešně, vejce, cukr vanilkový, cukr krystal, voda, olej slunečnicový, mouka polohrubá, šťáva citronová, kůra citronová, soda jedlá, sůl, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Bublanina pro pokročilé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/22Oj