Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bublanina pro pokročilé

K létu neodmyslitelně patří nadýchaná a vanilkovou provoněná bublanina. Na povrch můžete použít zralé třešně anebo jahody. Tento moučník bude zaručeně příjemnou sladkou tečkou nejen u nedělní kávy.

Hodnocení receptu je 4,9 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

8. 6. 2012 19:16

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie16 781 kJ / 4 011 kcal
Bílkoviny88,48 g
Tuky150,17 g
Vláknina23,30 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 2,68 g
Sůl2,26 g
Sacharidy564,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jedlá soda udělá to, že třešničky neklesnou do těsta a těsto bude nadýchané. Třešně nenamáčejte ve vodě, jenom lehce opláchněte na sítu. Když děláte jahodovou bublaninu, tak bez citronové kůry i šťávy. Recept mám od své tchyně a ta měla 5 dětí, takže tento recept je dokonale vyzkoušen! Umíte si představit, kolik asi těch bublanin upekla, já tedy ne!

Přidáváni fotek v jakémkoli množství požadováno!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika Hrozná

15. 6. 2012 10:40

rebeka:Já má dnes také v plánu s jahodami,ale v žádném případě nedej citron, nebo citronovou kurku. To se s chutí jahod nesnese.Já dám vanilkový cukr, a nebo nic! :-D

rebeka rebeka

15. 6. 2012 10:13

Veronika.Hrozna: odpoledne jdu do ní:-D;-) třešně na trhu bohužel neměli:-// takovou strašnou chuť jsem na ně měla:-(, ale koupila jsem přímo od zahradníka krásné jahody, tak bude bublačka s jahodama:-p
pak podám hlášení, a povede-li se, tak bude možná o foto;-):-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 6. 2012 14:48

Kamis:Ále, dala jsem tam jednu pro začínající kuchařky a jednu pro pokročilé.Nazvat to jednoduchá a složitější bublanina mi přišlo tak - nekuchařské. :-/ a nic jiného mi nenapadlo, jak je mám rozlišit.

Kamis

9. 6. 2012 10:18

Nepřijde mi na tom nic složitého, proč pro pokročilé? Jinak díky, určitě vyzkouším. :-)

Bahula Bahula

8. 6. 2012 21:03

:-p;-):yes:+

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 6. 2012 19:52

1974andrea:Mně se to nechtélo otevřít,klikla jsem na URL a nic.:-D Díky za pomoc.:-D

1974andrea 1974andrea

8. 6. 2012 19:51

Dala jsem ji tam za tebe, mně to šlo;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 6. 2012 19:46

www.toprecepty.cz/recept/1103-bublanina-ii/ tento recept je podobný ,ale nedaŕí se mi ho vložit,mezi podobné recepty.

1 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bublanina recept jak dlouho péct bublaninu bublanina se sodou albert bublanina nadýchaná jahodová bublanina bublanina albert jahodový bublanina bublanina ze špaldy bublanina báječná bublanina luxusní bublanina recept na bublaninu nejlepší recepty.cz nadýchaná bublanina bublanina z jedlé sody bublanina jedlá soda nejlepší bublanina bublanina ze sody těsto na bublaninu s olejem merunkova bublanina nadychana babiccina tresnova bublanina

Suroviny: třešně, vejce, cukr vanilkový, cukr krystal, voda, olej slunečnicový, mouka polohrubá, šťáva citronová, kůra citronová, soda jedlá, sůl, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Bublanina pro pokročilé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/22Oj