Víkendová snídaně R-om-i-k- domácí bylinkový obložený chléb
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 277 kJ / 1 978 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,70 g |
| Tuky | 34,70 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 3,32 g |
| Sůl | 8,20 g |
| Sacharidy | 346,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pekárně jsem si upekla chléb:
program normální, střední bochník, světlá kůrka (nehorkovzdušná střední). Krok 2: Pokud by jste chtěli bez pekárny, zadělejte kvásek a potom veškeré suroviny do pevného těsta, které v troubě v nějaké pečící nádobě upečete cca na 160-175 stupňů cca 2 hodiny. Chléb musí být pevný a mít na poklep krásný dutý zvuk. Krok 3: No a potom už jsem jenom chlebíček nakrájela, pomazala slabě máslem, obložila sýrem, masem a zeleninou a cpali jsme se.
program normální, střední bochník, světlá kůrka (nehorkovzdušná střední). Krok 2: Pokud by jste chtěli bez pekárny, zadělejte kvásek a potom veškeré suroviny do pevného těsta, které v troubě v nějaké pečící nádobě upečete cca na 160-175 stupňů cca 2 hodiny. Chléb musí být pevný a mít na poklep krásný dutý zvuk. Krok 3: No a potom už jsem jenom chlebíček nakrájela, pomazala slabě máslem, obložila sýrem, masem a zeleninou a cpali jsme se.
Zveřejněno 9. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Víkendová snídaně R-om-i-k- domácí bylinkový obložený chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BOmk
Moje poznámka
Víkendová snídaně R-om-i-k- domácí bylinkový obložený chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BOmk
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 4 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 1 hodinou
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 3 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 3 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 4 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 4 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 4 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 5 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 5 hodinami
Tématické fráze:
mail glorei.co.om loc:cz,
mail ahatc.co.om loc:cz,
mail premiergroup.com.om loc:cz,
mail premiergroup.com.om loc:cz,
recepty na domácí sýr s bylinkami,
snidane recepty,
[email protected] loc:cz,
obložený tác,
oblozeny chleb,
chléb z domácí pekárny bylinkový,
obložené chleby,
[email protected] loc:cz,
obloženy bochnik,
[email protected] loc:cz,
snídaně z chleba,
bylinkovy chleba,
bylinkový chléb z domácí pekárny,
recept na obložený chléb,
chlebové recepty,
recept na obložený chleba
Suroviny:
mléko,
olej,
cukr,
sůl,
tymián,
bazalka čerstvá,
majoránka,
mouka chlebová,
mouka celozrnná,
droždí sušené,
maso sušené,
sýr čerstvý s bylinkami,
máslo,
okurka čerstvá,
ředkvičky
Komentáře (4)
Taky se po tácu zaprášilo a "sežrali", pardon za ten výraz, ale jinak se to říct nedá, celý kilový bochník během jednoho dne a druhý den jsem pekla cibulový a třetí den kmínový