Suroviny pro 1
2-3
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 543 kJ / 847 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,40 g |
| Tuky | 59,25 g |
| Vláknina | 4,95 g |
| Cholesterol | 114 mg |
| Sodík | 2,35 g |
| Sůl | 5,85 g |
| Sacharidy | 31,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRyX
Moje poznámka
Křupavý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRyX
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 3 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 7 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 7 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 23 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 1 hodinou
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 1 hodinou
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 1 hodinou
Tiramisu od Itala
Chasti před 1 hodinou
Krupicová kaše
Lida.Rose před 2 hodinami
Romadurová pomazánka
kulaslf před 2 hodinami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 3 hodinami
Indická čočka s batáty
micurka před 6 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 6 hodinami
Tématické fráze:
krupavy salat,
pršut salát,
salát pršut,
brambory.slanina.ledový salát,
salát z pršutu,
francouzský mrkvový salát s hořčicí,
salat s bramburkama,
mrkvový salát krupavy,
salát ledový křupavý,
salát,mrkev slanina,
ochucený ledový salát,
jak na křupavý salat,
ledovy salat s brambory a slaninou,
křupavé tofu,
hello mrkvový salát,
ochucený ledový salát recept,
křupavý salát ze syrové mrkve
Suroviny:
salát hlávkový,
pršut,
mrkev,
majonéza,
hořčice hrubozrnná,
olej olivový,
brambory,
parmazán
Komentáře (14)