Maďarský guláš s bramborem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 768 kJ / 1 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,14 g |
Tuky | 47,55 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 92,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z internetu, ale moc nám chutnal!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2012 21:09
20. 7. 2012 21:01
20. 7. 2012 20:56
20. 7. 2012 20:48
20. 7. 2012 20:33
20. 7. 2012 20:26
20. 7. 2012 16:24
20. 7. 2012 13:59
K obmenám patria fazuľový, srbský, kotlíkový, dolnozemský, szegedínsky, koložvársky...spoločné majú - nešetriť cibuľou a mletou paprikou...ako inak.
20. 7. 2012 13:32
20. 7. 2012 13:26
http://www.dietazunk.hu/index.php?Oldal=kezdolap&A...
20. 7. 2012 13:25
V Brně máme výbornou maďarskou restauraci Szeged a tam byl na jídeláku stejný guláš, pamatuji, že mě překvapila konzistence takové hustší polévky.
20. 7. 2012 13:12
20. 7. 2012 13:07
20. 7. 2012 12:41
20. 7. 2012 12:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 55 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak a kdy správně osolit maso na guláš. Důležité je postupné přidávání soli
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady
Další recepty
Tématické fráze: madarsky bramborovy gulas hovězí guláš s bramborem maďarský hovězí kotlíkový guláš maďarský kotlíkový guláš gulas s bramborem bramborový guláš maďarský guláš maďarský kotlíkový guláš recept hovězí bramborovy guláš gulas s brambory maďarský guláš s hraskem bramborový guláš s masem madarsky hovězí guláš bramborovy madarsky gulas bramborový guláš s masem a mrkví hovězí guláš s brambory recept veprovy gulas s bramborem hovezi gulas s brambory recepty maďarský kotlíkový guláš maďarský guláš video
Suroviny: kližka hovězí, sádlo vepřové, cibule, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, protlak rajčatový, paprika čerstvá zelená, rajče, brambory, sůl, pepř mletý
Maďarský guláš s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5mR
32 názorů