Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynza v cuketovém kabátku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

9. 8. 2012 18:04

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 471 kJ / 1 069 kcal
Bílkoviny95,18 g
Tuky69,87 g
Vláknina3,50 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 4,53 g
Sůl11,07 g
Sacharidy13,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Medvědí česnek mám nakrájený v mrazáku ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

9. 8. 2012 20:45

:-p:yes::yes:+

nofrona

9. 8. 2012 20:44

:-O:-OTak koukám jako blázen, v receptu jsem brynzu opravila všude na bryndzu a někdo mi to vrátil:-?:-?

nofrona

9. 8. 2012 20:27

magdalenka:přeci jen, ať si kdo co chce říká, jsme všichni rodina...:-)

magdalenka magdalenka

9. 8. 2012 20:21

nofrona:tak ja zas chodím rada do Čiech a na Moravu, manželova babka bola z Čejču...;-)

nofrona

9. 8. 2012 20:18

tejaja:Díky a doufám, že bude fotečka:-8;-):-)

nofrona

9. 8. 2012 20:16

magdalenka:Tak až nebude tak vím kam zaskočit;-):-D:-D
Bryndzu máme rádi a receptů spousta.
A na Slovensko jezdíme rádi, každý rok Piešťany a tam už mám hospůdku a:-D první večer jsou halušky:-p:-p:-))

tejaja tejaja

9. 8. 2012 20:07

Jéééé, tak to je ono ! :yes::yes::yes: Toto spácham, ani prílohu k tomu nebude treba, dáme si duble porcie, bryndze je dosť, poctivej, z čisto ovčieho mlieka a nepasterizovaného, to bude polahoda. Viem si k tomu predstaviť pohár žinčice :yes:;-) Zabodovala si :yes:;-)

magdalenka magdalenka

9. 8. 2012 20:06

nofrona:ak z Hodonína prejdeš 4 km, si na Slovensku v Holíči a bryndza všade...:-D

nofrona

9. 8. 2012 19:58

BILKOVAI:Díky
přemýšlím a myslím že byla v Tescu v Km, ale ne vážená. Já jsem ji koupila v Hodoníně, váženou, hodně se synem výletujem;-).
A ve Ztracené už je obchud zrušený?

BILKOVAI BILKOVAI

9. 8. 2012 19:47

Brynzu mám strašně ráda, akorát u nás v Kroměříži nevím, kde ji sehnat. Obchod, kde prodávali váženou zrušili.Moc se mi tento recept zamlouvá. To musí být neskutečná dobrota:-p:-p:-*:-*:yes::yes::yes:

jarka skrobakova

9. 8. 2012 18:55

nádhera, musí to být dobrotisko:-p:-p:-p:-p:yes::yes::-))

nofrona

9. 8. 2012 18:25

varilamyskakasicku:Jejda díky moc, foťák je stejný, asi se daří. Ale o lepší jsem si napsala Ježíškovi;-) a jsem moooc hodná:-8:-D:-D tak snad bude

srettka

9. 8. 2012 18:24

kouzelne zatisi, plne barev, chuti i vuni:-p:yes:

nofrona

9. 8. 2012 18:23

magdalenka:Díky opravím:-K

magdalenka magdalenka

9. 8. 2012 18:15

varilamyskakasicku: vyzerá to nádherne...že?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bryndza recepty brynza recepty recepty bryndza bryndza bryndza recept recepty s brynzou cuketa plněná brynzou kde sehnat brynzu jak se ji bryndza cuketa zapečená s brynzou cuketa z s brynzou brynza cuketa cuketa recepty s brynzou cuketa a bryndza cuketa s brynza recepty z brynzy cuketové halušky s brynzou brynzda bryndza do mrazaku bryndza článek

Suroviny: cuketa, brynza, klobása uzená, česnek mědvědí, šunka, olej, pepř

TopRecepty.cz

Brynza v cuketovém kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BOkn