Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 566 kJ / 2 764 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,22 g |
| Tuky | 48,91 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 4,94 g |
| Sůl | 12,32 g |
| Sacharidy | 504,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tekutiny dáme do pekárny, přidáme sypké suroviny. Zapneme program těsto. Po prvním signále přidáme müsli.
Krok 2: Po nakynutí těsto dáme na vál a spleteme housky. Necháme asi 20 minut v teple nakynout. Pak pečeme asi 20 až 30 minut na 180°C.
Zveřejněno 14. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Housky s musli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m81E
Moje poznámka
Housky s musli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m81E
Nejnovější recepty
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 7 hodinami
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 12 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 13 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 2 hodinami
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 3 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 3 hodinami
Cuketová buchta
Ricmond před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 4 hodinami
Francouzská cibulačka
co.coze před 4 hodinami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
zelné housticky babica,
babicovy dobroty zelné houstičky,
housky s müsli,
zelné housticky babicovy dobroty,
snidanove žemličky,
snidanova houska recept,
zelné houstičky babicocy dobroty,
domácí housky se smetanou,
4 lžíce müsli,
babicovi recepty zelné houstičky
Suroviny:
smetana zakysaná,
máslo,
mléko,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé,
müsli
Komentáře (4)