Postup přípravy
Krok 1: Upekla jsem dvě polokoule, jednu menší na hlavu a větší na tělo.
Krok 2: Na dotvarování a krk jsem použila punčovinu, potáhla marcipánem, přidala pár flíčků, oči, uši a žirafa byla na světě.
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žirafa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Ez4
Moje poznámka
Žirafa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Ez4
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 10 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 11 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 11 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placičky
kachlicka77 před 27 minutami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 1 hodinou
Karamelový dezert
thekumsen před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 2 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 3 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 4 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 4 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 6 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 6 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 6 hodinami
Tématické fráze:
roláda žirafa,
moučník žirafa,
dort zirafa,
perník žirafa,
dort žirafa pro dcerku,
žirafa,
řezy žirafa,
jak se dela žirafa,
recept žirafa,
žirafa roláda recept,
žirafa - dort,
recept na žirafu,
žirafa obecná,
žirafy roláda,
žirafa dort,
maso žirafa,
maso zirafy,
maso z zirafy,
žirafa hamburgry,
žirafa maso
Suroviny:
Komentáře (23)