Postup přípravy
Krok 1: Upekla jsem dvě polokoule, jednu menší na hlavu a větší na tělo.
Krok 2: Na dotvarování a krk jsem použila punčovinu, potáhla marcipánem, přidala pár flíčků, oči, uši a žirafa byla na světě.
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žirafa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Ez4
Moje poznámka
Žirafa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Ez4
Nejnovější recepty
Drážďanská štóla
Přidáno před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 11 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jehněčí guláš
stanavokr před 19 minutami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 2 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 8 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 8 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 8 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 10 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 11 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
roláda žirafa,
moučník žirafa,
dort zirafa,
perník žirafa,
dort žirafa pro dcerku,
žirafa,
řezy žirafa,
jak se dela žirafa,
recept žirafa,
žirafa roláda recept,
žirafa - dort,
recept na žirafu,
žirafa obecná,
žirafy roláda,
žirafa dort,
maso žirafa,
maso zirafy,
maso z zirafy,
žirafa hamburgry,
žirafa maso
Suroviny:
Komentáře (23)