Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 725 kJ / 1 129 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,12 g |
| Tuky | 5,77 g |
| Vláknina | 37,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 209,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Ok
Moje poznámka
Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Ok
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 4 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 8 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát
Kajkajak před 30 minutami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 1 hodinou
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 1 hodinou
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 2 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 2 hodinami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 2 hodinami
Romadurová pomazánka
kulaslf před 3 hodinami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 3 hodinami
Indická čočka s batáty
micurka před 6 hodinami
Tématické fráze:
uzený ocásek recept na pivu,
jak upravit veprove ocásky,
ocásky recept,
pečené brambory,
brambory na plechu,
ražniči v troubě,
ocasek ze selete pečený,
vepřové ocásky akce,
pokrmy dva v jednom,
uzené ocásky cena,
recepty z uzených ocásku a brambor,
recepty dva v jednom,
recepty z uzených ocasku,
jaká část vepřový ocásek,
pečené brambory na plechu,
pečené brambory s vepřovým masem,
vepřové maso s bramborem na plechu,
maso na plech s bramborami,
úprava vepřových ocásků,
maso z jednoho plechu
Suroviny:
ocas vepřový,
česnek sušený medvědí,
pivo černé,
vývar,
omáčka sojová,
pepř,
sůl,
paprika čerstvá červená,
petrželka zelená,
cibule,
brambory
Komentáře (20)