Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 679 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,35 g |
Tuky | 24,30 g |
Vláknina | 21,91 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 7,48 g |
Sacharidy | 110,23 g |
Postup přípravy
Já jsem podávala se šťouchanými brambory s kouskem másla s mrkví a natí lahůdkové cibulky.
Zveřejněno 27. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky v"Hrašce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBOy
Moje poznámka
Kuřecí řízky v"Hrašce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBOy
Nejnovější recepty
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 28 minutami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 36 minutami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 44 minutami
Řezy s motýlkem
Přidáno před 13 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 8 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 10 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 11 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 12 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 13 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 13 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 14 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 14 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 14 hodinami
Tématické fráze:
zdravé řízky,
obalování v hrašce,
kuřecí řízek v hrašce,
farmářský řízek,
obalování řízků,
zdravý řízek,
řízek v hrašce,
farmářské řízky,
naložené kuřecí řízky,
kuřecí řízky,
jak obalit řízek zdravě,
kuřecí v hrašce,
řízky s hraškou,
maso obalené v hrašce,
zdravě kuřeci řízky,
kureci rizky zdrave,
kuřecí maso v hrašce,
haška na obalování,
kuřecí prsa v hrašce,
jak obalovat v hrašce
Suroviny:
stehno kuřecí,
kefír,
zázvor čerstvý,
koření grilovací,
česnek,
hraška,
voda,
hraška,
semínka lněná,
semínka sezamová,
olej
Komentáře (22)
Mrzí mě,že se Vám to nepovedlo
Děkuji za komentář i dotaz
Aničko prosím oprav si tu dobu smažení máš tam 10x10 minut zkušení pochopí, ale začínající kuchařinky budou ty řízečky 10x obracet a smažit 100 minut.Díky
Jani R.já ty semínka používám moc často do obalovky i do jiných jídel.Moc nám chutnají a je to takové barevnější
Rebi,nemám slov
Hraška je hraška jak píše Janka R.
Do poznámky pod receptem jsem ještě teď dodatečně přidala odkaz,kde se dá sehnat.Jinak jsem se ptala i u nás v lékárně-je možnost si objednat i u nich a do dvou dnů je dodání.Tak vyzkoušejte lékárny v místech svého bydliště.
Jinak ještě k receptu samotnému-zkoušela jsem takto smažit i vepřové řízky,ale ty se musí dělat o něco dýl a těstíčko tvrdne,tak nedoporučuji.Jedině z minutkového vepřového,ale to je zase podle mě škoda na takovou úpravu
Ještě jednou všem moc díky
vynikající suroviny na marinádu
ty taky
P.S. a já dnes jen salát