Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízky v"Hrašce"

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

27. 8. 2012 22:49

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 679 kJ / 879 kcal
Bílkoviny44,35 g
Tuky24,30 g
Vláknina21,91 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 2,19 g
Sůl7,48 g
Sacharidy110,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáme Hrašku, maso po vyjmutí a osušení z marinády obalujeme přímo v jemné strouhance do které přidáme trošku soli, 1pl hladké mouky, 1pl lněného a sezamového semínka a 1kl červené sladké papriky.Tuto směsku používám i na řízky z vepřového masa, většinou z krkovičky.

Dodatečně pro zájem o Hrašku přikládám odkaz,kde lze zakoupit,případně objednat tento produkthttp://www.hraska.cz/index.php/kde-nakoupit/intern...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Severinka Severinka

28. 8. 2012 09:38

Jo i já mám s hraškou výbornou zkušenost:yes::yes:a když zbyde dělámn to jako Jana R., taky usmažím s zblajznu :-p:-p:-p Výborný nápad i pro masínko, zatím jsem jí používala jen na zeleninu;-);-)

Jana Pá

28. 8. 2012 09:06

Když já ještě na hrašku nenarazila:-O, musím najít ten obchůdek, jak píše Eli;-):-D, tak ráda bych to vyzkoušela, uložím si a jak pojedeme směr město budu pátrat po obchodě jako Colombo-ten televizní, né náš zdejší:-K

Bahula Bahula

28. 8. 2012 05:23

Řízečky musely být výborné :-p:yes:+

jarka skrobakova

27. 8. 2012 23:40

Aničko je to moc fajn recept, vypadá to suprově, ukládám k vyzkoušení:-p:yes::yes::-))

Eliza Eliza

27. 8. 2012 23:25

Myslím, že to bude velmi dobré. Ukládám k vyzkoušení, až půjdu kolem toho správného obchodu s hraškou...;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 8. 2012 23:03

Hraška je Hraška! Je skvělá a já jsem ráda, že jsem se s ní seznámila. Už jsem v tom obalovala květák i maso. Líbí se mi ta sezamová semínka. Mi strašně chutná, když mi zbyde těstíčko, usmažím ze zbytku takové penízky na oleji. Jéééžiš..já mám hlad!!:-D:-D. je to skvělé jako příloha:-8:-8

1974andrea 1974andrea

27. 8. 2012 22:56

Je to věc, ta Haška, viď, Aničko:-D. Máš to krásné:yes:;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zdravé řízky obalování v hrašce kuřecí řízek v hrašce farmářský řízek obalování řízků zdravý řízek řízek v hrašce farmářské řízky naložené kuřecí řízky kuřecí řízky jak obalit řízek zdravě kuřecí v hrašce řízky s hraškou maso obalené v hrašce zdravě kuřeci řízky kureci rizky zdrave kuřecí maso v hrašce haška na obalování kuřecí prsa v hrašce jak obalovat v hrašce

Suroviny: stehno kuřecí, kefír, zázvor čerstvý, koření grilovací, česnek, hraška, voda, hraška, semínka lněná, semínka sezamová, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky v"Hrašce"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pBOy