Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky z krkovičky ve šlehačce

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

2. 9. 2012 09:42

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie442 kJ / 106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 11. 2012 18:28

:-p:-p:yes:

Koubkova Koubkova

13. 11. 2012 19:24

Bašta to byla:-p:yes:

Dana61

31. 10. 2012 10:36

u nás také chutnají:yes::-D

Ivana Ch

23. 10. 2012 06:46

:-p:-p:-p:-p:yes::yes:řízky jsem vyzkoušela a měla jsem s nima úspěch.:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovička na šlehačce krkovička se šlehačkou řízky z krkovice dopečení řízků v troubě řízek z krkovičky řízky z krkovičky řízky z krkovice v troubě rizek na slehacce řízky se šlehačkou řízky zalité šlehačkou řízky v troubě se šlehačkou vepřové řízky se se šlehačkou veprove rizky ve slehacce řízky pečené ve šlehačce vepřové řízky na šlehačce dopečení řízku kotleta s bramb. na ve šlehačce řízky se se šlehačkou krkovička ve šlehačce slehackove rizky

Suroviny: krkovice vepřová, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej, sůl, pepř mletý, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Řízky z krkovičky ve šlehačce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O6lR