Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerové lívance

Lívance nemusí být jen sladkou záležitostí. Slyšeli jste někdy o celerových lívancích? Jemné zeleninové placičky jsou jednoduché a vyjdou na pár korun. Aromatická vůně celeru se během tepelné úpravy ztratí, a tak si je zamilují i děti.

Hodnocení receptu je 4,9 (54×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 10. 2008 07:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 492 kJ / 1 074 kcal
Bílkoviny86,53 g
Tuky62,48 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 2,51 g
Sůl5,92 g
Sacharidy29,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud je v lívanečníku méně oleje, tak jdou lívance hůře obracet. Jsou výborné, šťavnaté. Do těsta můžeme přidat nakrájený salám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marta Marta

11. 12. 2009 10:22

Janatko, náhodou vypadají dobře:yes:, děláš mi chutě, už jsme je dlouho neměli a díky za fotku;-)

janatka janatka

11. 12. 2009 09:40

Tak jsem je zkoušela včera.:-pPovedlo se to a byli dobré i dětem chutnaly.Nemám je takové jako ty,ale vůbec nám to nevadilo.Nevím čím to bylo.Já jsem celer natrouhala na hrubším stuhadle(nějak jsem přehlídla,že se to má najemno nastrouhat).Jinak opravdu super.:yes:

ibarsonyova

17. 11. 2009 16:04

uz se mi sbihaji sliny,vypada to nadherne:-p:-p:-p

Marta Marta

14. 2. 2009 21:32

Václave, recept jsem kdysi dávno našla v jedné zeleninové kuchařce, takže není ode mě, ale kuchařka je z DONY, takže vlastně z Budějovic :-D:-D

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

14. 2. 2009 11:11

Marto to je super a divím se že je to od nás jídlo. Vidím takový recept prvně od někoho od nás z jihu.Václav

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 2. 2009 11:05

Marti, ty fotky, jako by říkly, no...VEM SI!!!:-)):-D

Marta Marta

13. 2. 2009 21:55

hlavně si holky kupte o něco více sýra, když to mám řídké, tak si ho přistrouhám na zahuštění. Celer ještě pustí vodu, té si nevšímám a nabírám do lívanečníku jen to husté, občas se mi nějaký lívanec potrhá, ale nám to nevadí, jsou opravdu moc dobré (ale třeba si to myslím jenom já - zbožňuju celer :-D:-D).

spagetka spagetka

13. 2. 2009 21:39

jj, vyzkouším

Marta Marta

16. 10. 2008 08:01

vlastně to hned doplním

maris maris

16. 10. 2008 08:01

Vypadá to moc hezky, celer mám ráda, vyzkouším:-)

Marta Marta

16. 10. 2008 08:00

jo, určitě syrový, jíme s bramborem

maris maris

16. 10. 2008 07:59

Marto - celer je syrový ?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z celeru celer recepty celerové recepty jídla z celeru recepty celer recept lívance recept recepty celer recept z celeru recept celer jídlo z celeru jídla z celeru pokrmy z celeru zeleninové lívance celerová jídla celerové pokrmy celerový dip recept na lívance celerové lívanečky co z celeru celer-recepty

Suroviny: celer, vejce, mléko, sýr nastrouhaný, sůl, pepř, pažitka, olej

TopRecepty.cz

Celerové lívance

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkpW