Suroviny
Porce: 34-35
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 278 kJ / 4 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,41 g |
Tuky | 105,58 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 968 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 712,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeské kynuté koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GzV
Moje poznámka
Jihočeské kynuté koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GzV
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 3 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 3 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 4 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 4 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 5 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 6 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 6 hodinami
Tématické fráze:
kynute kolace,
jihoceske kolace,
kynuté koláče se sádlem,
kynuté koláčky,
koláče se sádlem,
makové kynuté koláče,
koláče kynuté dlouho vláčné,
jihočeské koláčky,
kolace kynute,
těsto na tvarohové koláče se sádlem,
kynuté koláčky se sádlem,
kynutý koláč se sádlem,
vláčné kynuté koláče bez kynutí,
koláčky se sádlem,
kynute kolace recept,
kynuté koláče postup,
recept na kynuté koláče,
jihočeský kynutý koláč,
kynute kolace ze sadla,
jihočeský kolač
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
sůl,
cukr krupice,
mléko,
sádlo,
máslo,
žloutek,
sodovka,
žloutek,
olej,
mléko
Komentáře (41)
Pridavam foto
Jinak tvaroh jde použít i vaničkový, jen se ho musí před tím zahustit - pudink či ještě lépe škrob. Ale není to úplně ono.