Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 970 kJ / 1 666 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,91 g |
| Tuky | 38,26 g |
| Vláknina | 171,96 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 144,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7ER
Moje poznámka
Cizrna po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7ER
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 9 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 10 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí krtkův dort
Ivuss před 37 minutami
Jablečný perník
Ivuss před 38 minutami
Ořechovo-jablečný koláč II
Iwcas před 50 minutami
Špenát II.
Andy2208 před 55 minutami
Olejový korpus na dort
Terkinka před 2 hodinami
Salát s hruškou a Hermelínem
Limek před 3 hodinami
Kuřecí karí
dandykvetinka před 3 hodinami
Salát z bílé ředkve s mrkví
Mishmaja před 3 hodinami
Karlovarské knedlíky I
mamina3 před 4 hodinami
Houbová smaženice
magdalenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
cizrna recepty,
pokrmy z cizrny,
naklíčená cizrna,
cizrna klíčky,
musí se cizrna namáčet,
recepty z cizrny,
hlavní pokrmy z cizrny,
guláš z divočáka po staročesku,
cizrna recept,
cizrna na pánvi,
jak naklíčit cizrnu,
recepty na jídla z cizrny,
hlavní jídlo z cizrny,
jak namáčet cizrnu,
cizrna po stročesku,
klíčky z cizrny,
cizrna hlavní jidlo,
jak nechat naklíčit cizrnu,
klíčky cizrny,
jidla z cizrny
Suroviny:
cizrna,
česnek,
čerstvé bylinky,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Jo jinak, dle mé zkušenostui, není třeba namáčet cizrnu přes noc, 2 hodiny stačej a pak teda hodinu pomalu vařit