Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 970 kJ / 1 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,91 g |
Tuky | 38,26 g |
Vláknina | 171,96 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 144,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7ER
Moje poznámka
Cizrna po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7ER
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 6 hodinami
Krenex
dragomirac před 8 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 8 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 8 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 8 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 9 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 10 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 10 hodinami
Tématické fráze:
cizrna recepty,
pokrmy z cizrny,
naklíčená cizrna,
cizrna klíčky,
musí se cizrna namáčet,
recepty z cizrny,
hlavní pokrmy z cizrny,
guláš z divočáka po staročesku,
cizrna recept,
cizrna na pánvi,
jak naklíčit cizrnu,
recepty na jídla z cizrny,
hlavní jídlo z cizrny,
jak namáčet cizrnu,
cizrna po stročesku,
klíčky z cizrny,
cizrna hlavní jidlo,
jak nechat naklíčit cizrnu,
klíčky cizrny,
jidla z cizrny
Suroviny:
cizrna,
česnek,
čerstvé bylinky,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Jo jinak, dle mé zkušenostui, není třeba namáčet cizrnu přes noc, 2 hodiny stačej a pak teda hodinu pomalu vařit