Cizrna po staročesku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 970 kJ / 1 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,91 g |
Tuky | 38,26 g |
Vláknina | 171,96 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 144,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala jsem se na stránkách lidovky.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2012 18:12
1. 10. 2012 14:09
1. 10. 2012 14:06
1. 10. 2012 13:55
Jo jinak, dle mé zkušenostui, není třeba namáčet cizrnu přes noc, 2 hodiny stačej a pak teda hodinu pomalu vařit
30. 9. 2012 17:45
30. 9. 2012 17:15
30. 9. 2012 16:02
30. 9. 2012 14:42
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 26 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 38 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 40 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Co s vařeným masem z vývaru? Vykouzlete z něj další skvělé jídlo za pár korun
Další recepty
Tématické fráze: cizrna recepty pokrmy z cizrny naklíčená cizrna cizrna klíčky musí se cizrna namáčet recepty z cizrny hlavní pokrmy z cizrny guláš z divočáka po staročesku cizrna recept cizrna na pánvi jak naklíčit cizrnu recepty na jídla z cizrny hlavní jídlo z cizrny jak namáčet cizrnu cizrna po stročesku klíčky z cizrny cizrna hlavní jidlo jak nechat naklíčit cizrnu klíčky cizrny jidla z cizrny
Suroviny: cizrna, česnek, čerstvé bylinky, máslo, sůl, pepř
Cizrna po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7ER
8 názorů