Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejjednodušší česneková

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

4. 10. 2012 21:02

Suroviny

Porce: ---

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Česneku si dá každý, kolik vydrží :) je vynikající na jednohubky, dle fantazie poprášit sladkou paprikou, přidat kolečko klobásky, zeleninku,...nebo nechat jen tak:)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

6. 10. 2012 08:31

Nechápem takúto kritiku...v každej kuchárskej knihe je aj kapitola "Pomazánky" ( myslím poctivé kuchárske knihy, nie rýchlokvašky celebrít ). Každý recept sem autor vloží s dobrým úmyslom, chce sa podeliť, chutil...tak prečo kritizovať takýmto spôsobom. Ak sa mi to nepáči, nechutí, ešte to neznamená, že nebude chutiť iným. Kritika áno, ale slušne, nie arogantne. Mnoho aj starých kuchárok nerobí denne pomazánky, možno vôbec, tak prečo sa neinšpirovať ? Mám pocit, že sa tu uznávajú len recepty, kde je veľa ingrediencií, a hlavne korenín a dochucovadiel. Jednoduchý recept nie je recept ?!?
Práve tieto ingrediencie sú :yes:, kombinácia tvrdého syra a cesnaku je veľmi dobrá, robím takto jednohubky, takže chuť poznám.
Myslím, že najprv by bolo treba ochutnať a potom vynášať tvrdšie výroky. Sama som pri dvoch svojich pomazánkach dostala "studenú sprchu" a ten pocit poznám. Skúste sa vžiť do pozície autorky, ktorej to chutí, určite aj okoliu, nerobila tú pomazánku len pre seba, nielen mäsom je človek živý. ;-);-);-)
Mimochodom, pamätám sa, ako mi dopadlo prvé varenie zemiakov v 12 rokoch :-D:-D:-D Takže pre začiatočníka by ani to varenie zemiakov nebolo na zahodenie :-D;-)

senky senky

6. 10. 2012 08:05

Vyzkouším:-p;-) česnek jsem vždycky míchala do tvarohu, se sýrem jsem ještě nezkoušela:-8:-) hmm:-* když tak o tom přemýšlím:-* s kuličkou vína a na černou bagetku:-*:-*:-D:-D a vínečko:-*:-p

aisha

5. 10. 2012 23:53

Holky, co to tu vidim za hadky?? :-O:-O..myslim si, ze Topky jsou o vareni a pomazanky mezi vareni take patri..a nezalezi na tom, jak jsou slozite ci jednoduche. Ne nadarmo se rika "Mene znamena nekdy vice"..coz u teto pomazanky plati, je vyborna..ode me bodik :yes::yes::yes::-):-)

Alisi

5. 10. 2012 22:57

rebeka:když my právě neradi to pomazánkové máslo..ale je fakt, že s hrozny je to delikateska;-) zkusím tam dát tu zakysanku, děkuji za tip:-)

Alisi

5. 10. 2012 22:55

ambrozinka: brambory oškrábeme, opláchneme, pokrájíme na stejně velké kusy a vložíme do vroucí osolené vody, vaříme na mírném ohni asi 20 minut-podle odrůdy brambor, po uvaření slejeme, a můžeme podávat. Dobrou chuť!:-D

rebeka rebeka

5. 10. 2012 22:53

Alisi: dělám ji naprosto stejně, někdy přidávám i pomazánkové máslo a místo tatarky trochu zakysané smetany.. taky dobré a vynikající je dát nahoru kuličky hroznového vína nebo kompotovaný angrešt.. delikatesa;-):yes::-K

Alisi

5. 10. 2012 22:48

je úžasné sledovat, co dokáže jedna obyčejná pomazánka... holt není každý mezi vyvolenými:-) rozhodně si z toho nedělám hlavu, kdo chce vyzkouší, kdo nechce ať nechá ležet ;-)

nebozízek

5. 10. 2012 18:14

Jana Mašindová:Stejně tak se rozplývá u téměř stejné pomazánky u Tejaji a Duckie. Takže mohu s tím, cos napsala jen souhlasit. Taky se mi to nelíbí, ale kdo sem chodí delší dobu, ví o týhle partičce,tak je k jejich názorům shovívavý.:-(

Jana Mašindová

5. 10. 2012 18:03

Souhlasím s Marina (neregistrovaný/á), také jsem si mnohokrát všimla u paní Remkové rozporuplných hodnocení. A tohle je tedy síla.
Alisi, Vaši pomazánku vyzkouším.:-K

xxx

5. 10. 2012 13:46

ambrozinka: Tak v tom případě my sem napište recept na vařený brambory protože já tuhle pomazánku neznám a určitě vyzkoušim. Já teda česnek nemusim, je my z něj špatně ale manžel určitě ohodnotí:-K

daša

5. 10. 2012 13:40

je výborná ,když ji natřete na veku a zapečete v troubě do růžova:-p

Marina

5. 10. 2012 11:28

Jana Remkova, to je zajimave...pod receptem od peldy (ktery je skoro to same, jen misto tatarky je pouzita Majolka®) mas 3x :yes::yes::yes: No co ...asi nezalezi na receptu, ale na to kdo ho sem vlozil :-?:-?:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2012 07:26

ambrozinka: souhlas..:-S

ambrozinka

4. 10. 2012 22:48

To je stejné, jako byste sem přidala recept na vařené brambory.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: česneková nejjednodussi recepty pro zacatecniky mysi s česnekem obycejna cesnekova pomazanka česnekové myši obycejna česneková pomazánka na jednohubky brambory annalena kolik pomazánky na jednohubky pomazánka česneková kolik brambory s česnekem myši recept na syrovo cesnekovou pomazanku brambor annalena odrůda brambor marina myši jednohubky kolik je potreba pomazanky na 10 jednohubek uzasna cesnekova pomazánka česneková olívka jak připravit česnekove mazaní dobry recept na česnekovou pomazanku na jednohubky česneková pomazánka se sýrem mazacim

Suroviny: sýr eidam, česnek, tatarská omáčka

TopRecepty.cz

Nejjednodušší česneková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/13VR