Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bavorské vdolečky

Smažené bochánky nadýchané jako polštářek, to jsou oblíbené bavorské vdolečky. Tradičně podávané se švestkovými povidly a tvarohem či šlehačkou. Pokud chcete změnu, dejte si s hruškovými povidly, které dodají lahodnou chuť a šťavnatost.

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 150 min Doba tepelné úpravy: 10 min

160 min (150 min příprava + 10 min tepelná úprava)

17. 2. 2008 00:22

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 419 kJ / 2 729 kcal
Bílkoviny76,59 g
Tuky64,46 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 697 mg
Sodík 692 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy452,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Michal

25. 7. 2011 22:16

Nevím čím to ale pokaždé to mám tvarem koblížku. jinak jsou perfektne mekký. do testa jsem pridal trošku více mlíka

theresam theresam

23. 7. 2011 20:20

me prvni vdolecky a opravdu vyborne. Mam alergii na kravske mleko tak jsem akorat kravske vymenila za sojove a vynikajici!

Klikokatka

23. 7. 2011 18:58

Bezva recept! :-p Přidávám fotečku a bodík :yes: :-):-):-)

Maruška Kyška

1. 6. 2011 17:04

nám to taky nechce kynout, ach jo a to jsem pozvala i známé :-//

Šárka

25. 1. 2011 13:15

Tak jsem zkusila tento recept, a bohužel, nepovedlo se... ;-( Dělala jsem vše podle návodu a těsto mi nechtělo nakynout ani po hodině a půl, místo bavorských vdolečků mi vznikly bavorské placky, a teprve pak jsem se dověděla, že to těsto musí být řidší... Musela jsem tam přidat další hrnek mléka a stejně mi připadá pořád strašně tuhé... No, tak uvidíme, už mi kyne, tak snad se těch známých dobrých vdolečků taky dočkáme :-)

Honza

15. 1. 2011 13:53

www.toprecepty.czMy ve škole jsme dělali taky vdolečky, ale my to dělaly trochu jinak. Ale to je na každym tak zkusim váš

Verinecka Verinecka

28. 10. 2010 10:43

Rozhodla jsem se je udělat na oběd a vypadaj výtečně už se teším až je ochutnám ...uděluji bodík ..

Verinecka Verinecka

28. 10. 2010 08:02

Chtěla jsem se zeptat kolik je vdolků z 1 dávky?Díky:-)

michelle76 michelle76

31. 8. 2010 12:05

Nádherný!! :yes:

Montanka Montanka

16. 8. 2010 15:13

jo .. vdolečky děláme taky .. jen trošku jiný poměr surovin ... přidávám fotečku :-8

pitty

27. 7. 2010 20:19

taky bych si dal kdyby na to mel cas:D:-p

Petra

26. 5. 2010 16:09

Těsto zadělané,už aby to bylo,mám na ně stráášnou chuť:-))

Marketa

7. 2. 2010 21:23

Výborný recept, moc nám chutnali.

Zuza

23. 1. 2010 10:36

:-)) moc dobré

iveta

7. 11. 2009 16:28

jsou výborné povedli se

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bavorske vdolky bavorské vdolky jednoduché bavorske vdolky recept recept na bavorské vdolky bavorské vdolečky s povidly a tvarohem vdolky recept vdolky z domácí pekárny domácí vdolky domácí vdolečky recept na domácí vdolky recept bavorské vdolky domaci vdolky recept recept na domácí vdolečky maminčiny recepty vdolky recept na domácí vdolky na oleji nejlepší bavorské vdolky bavorsky vdolky bavorské vdolečky-babiččiny recepty vdolky bavorský vdoleček

Suroviny: mouka polohrubá, mléko, droždí čerstvé, cukr, vejce, žloutek, tuk, kůra citronová, sůl, olej, tvaroh na strouhání, marmeláda, šlehačka

TopRecepty.cz

Bavorské vdolečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zzv