Bavorské vdolečky
Smažené bochánky nadýchané jako polštářek, to jsou oblíbené bavorské vdolečky. Tradičně podávané se švestkovými povidly a tvarohem či šlehačkou. Pokud chcete změnu, dejte si s hruškovými povidly, které dodají lahodnou chuť a šťavnatost.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 419 kJ / 2 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,59 g |
Tuky | 64,46 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 692 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 452,19 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2011 22:16
Nevím čím to ale pokaždé to mám tvarem koblížku. jinak jsou perfektne mekký. do testa jsem pridal trošku více mlíka
23. 7. 2011 20:20
me prvni vdolecky a opravdu vyborne. Mam alergii na kravske mleko tak jsem akorat kravske vymenila za sojove a vynikajici!
23. 7. 2011 18:58
Bezva recept! Přidávám fotečku a bodík
1. 6. 2011 17:04
nám to taky nechce kynout, ach jo a to jsem pozvala i známé
25. 1. 2011 13:15
Tak jsem zkusila tento recept, a bohužel, nepovedlo se... Dělala jsem vše podle návodu a těsto mi nechtělo nakynout ani po hodině a půl, místo bavorských vdolečků mi vznikly bavorské placky, a teprve pak jsem se dověděla, že to těsto musí být řidší... Musela jsem tam přidat další hrnek mléka a stejně mi připadá pořád strašně tuhé... No, tak uvidíme, už mi kyne, tak snad se těch známých dobrých vdolečků taky dočkáme
15. 1. 2011 13:53
www.toprecepty.czMy ve škole jsme dělali taky vdolečky, ale my to dělaly trochu jinak. Ale to je na každym tak zkusim váš
28. 10. 2010 10:43
Rozhodla jsem se je udělat na oběd a vypadaj výtečně už se teším až je ochutnám ...uděluji bodík ..
28. 10. 2010 08:02
Chtěla jsem se zeptat kolik je vdolků z 1 dávky?Díky
31. 8. 2010 12:05
Nádherný!!
16. 8. 2010 15:13
jo .. vdolečky děláme taky .. jen trošku jiný poměr surovin ... přidávám fotečku
27. 7. 2010 20:19
taky bych si dal kdyby na to mel cas:D
26. 5. 2010 16:09
Těsto zadělané,už aby to bylo,mám na ně stráášnou chuť
7. 2. 2010 21:23
Výborný recept, moc nám chutnali.
23. 1. 2010 10:36
moc dobré
7. 11. 2009 16:28
jsou výborné povedli se
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 7 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 2 hodinami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 2 hodinami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 2 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 2 hodinami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 3 hodinami
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bavorske vdolky bavorské vdolky jednoduché bavorske vdolky recept recept na bavorské vdolky bavorské vdolečky s povidly a tvarohem vdolky recept vdolky z domácí pekárny domácí vdolky domácí vdolečky recept na domácí vdolky recept bavorské vdolky domaci vdolky recept recept na domácí vdolečky maminčiny recepty vdolky recept na domácí vdolky na oleji nejlepší bavorské vdolky bavorsky vdolky bavorské vdolečky-babiččiny recepty vdolky bavorský vdoleček
Suroviny: mouka polohrubá, mléko, droždí čerstvé, cukr, vejce, žloutek, tuk, kůra citronová, sůl, olej, tvaroh na strouhání, marmeláda, šlehačka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zzv
58 názorů