Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italská crostata

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

2. 11. 2012 11:24

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 551 kJ / 2 761 kcal
Bílkoviny155,94 g
Tuky153,48 g
Vláknina19,98 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 5,80 g
Sůl14,81 g
Sacharidy180,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Crostata je italský koláč, recept mám z kuchařky "Pizza a jiné" z roku 1991. :-) Crostatu si můžete naplnit čímkoli, co máte rádi, fantazii a chuti se meze nekladou. :-) V této kuchařce je crostata s uzeným masem a sýrem, druhá s brokolicí a slaninou - důležité je jen vždy náplň zalít smetanou s vejci. Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

3. 11. 2012 15:01

moc pěkné:-p:yes::yes::-))

Olinka5555

2. 11. 2012 17:33

pěkný recept:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 11. 2012 17:29

I mě se tahle dobrůtka líbí:-K:-p+7:yes:

Klárka

2. 11. 2012 11:50

Konečně recept, co mě potěšil.:-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: crostata crostata s jablky recept crostata crostata recept crosttata krostata italská kostka recept crostata hrušková crostata s uzeným masem italsky kolac crostata hrušková crostata ccrostata italská crosttata koláč crostáta tiramisu crostata crostata italsky kolac croscata recept italska masla crostata s uzeným a sýrem crostat

Suroviny: mouka hladká, máslo, vejce, sůl, voda, špenát mražený, cibule, česnek, maso kuřecí, sýr, smetana na vaření, vejce, vejce

TopRecepty.cz

Italská crostata

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oX0A