Boršč s mletým masem
Rychlejší verze klasického boršče, která si zachovává plnou chuť i sytost. Mleté maso zkracuje čas přípravy, ale díky zelí, kořenové zelenině, rajčatům a červené řepě zůstává polévka bohatá, výrazná a barevně lákavá.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 948 kJ / 1 661 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 79,71 g | 
| Tuky | 91,50 g | 
| Vláknina | 22,46 g | 
| Cholesterol | 225 mg | 
| Sodík | 926 mg | 
| Sůl | 2,05 g | 
| Sacharidy | 118,93 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Boršč s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ry3
Moje poznámka
					 
				
Boršč s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ry3
Nejnovější recepty
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 48 minutami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 51 minutami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 2 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 3 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 3 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 5 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 6 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 6 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 6 hodinami
						Tématické fráze:
						
							boršč z mletého masa, 
						
						
							receptury teplých pokrmů online, 
						
						
							boršč, 
						
						
							receptury teplých pokrmů ke stažení, 
						
						
							recepty teplých pokrmů, 
						
						
							receptury teplých pokrmů on line, 
						
						
							receptury teplých pokrmů, 
						
						
							receptury teplých pokrmů ke stažení zdarma, 
						
						
							boršč z mletého, 
						
						
							recepty ke stažení zdarma, 
						
						
							červená řepa sterilovaná, 
						
						
							boršt z mletého masa, 
						
						
							pokrmy z mletého masa, 
						
						
							kuchařky ke stažení, 
						
						
							rozdeleni polevek, 
						
						
							receptury teplé kuchyně, 
						
						
							receptury teplých pokrmů polévky, 
						
						
							pokrmy z cervene repy, 
						
						
							boršč recept z mletého masa, 
						
						
							boršč recept
						
					
						Suroviny:
						
							maso mleté, 
						
						
							řepa červená, 
						
						
							zelí bílé, 
						
						
							brambory, 
						
						
							zelenina kořenová, 
						
						
							slanina uzená, 
						
						
							rajče, 
						
						
							cibule, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							cukr, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (16)