Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 948 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,71 g |
Tuky | 91,50 g |
Vláknina | 22,46 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 926 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 118,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ry3
Moje poznámka
Boršč s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ry3
Nejnovější recepty
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 1 hodinou
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 1 hodinou
Patizonové placičky s rajčatovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Linecké řezy se švestkovým pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 22 minutami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 29 minutami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 2 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 13 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 15 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 16 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 16 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 17 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 18 hodinami
Tématické fráze:
boršč z mletého masa,
receptury teplých pokrmů online,
boršč,
receptury teplých pokrmů ke stažení,
recepty teplých pokrmů,
receptury teplých pokrmů on line,
receptury teplých pokrmů,
receptury teplých pokrmů ke stažení zdarma,
boršč z mletého,
recepty ke stažení zdarma,
červená řepa sterilovaná,
boršt z mletého masa,
pokrmy z mletého masa,
kuchařky ke stažení,
rozdeleni polevek,
receptury teplé kuchyně,
receptury teplých pokrmů polévky,
pokrmy z cervene repy,
boršč recept z mletého masa,
boršč recept
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
cibule,
zelí bílé,
zelenina kořenová,
rajče,
řepa červená,
brambory,
slanina uzená,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
smetana sladká,
šťáva citronová,
cukr,
Komentáře (16)