Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 748 kJ / 1 613 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,20 g |
| Tuky | 102,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 6,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veškeré suroviny smícháme a ponoříme do nich maso, víno a olej musí sahat do výše masa, koření řádně vetřeme do masa po obou stranách a necháme odležet přes noc v ledničce. Ráno ještě obrátíme.
Krok 2: Pak maso vyndáme z marinády, tu vlijeme do tlakového hrnce, zahřejeme, vložíme maso, případně podlijeme a necháme dusit cca 20-25 minut.
Krok 3: Po otevření hrnce zkontrolujeme, zda je maso měkké – mělo by být, případně dochutíme (já už nedochucovala, koření obsahuje i sůl, takže opatrně), necháme na vypnutém sporáku odpočinout asi 10 minut a podáváme.
Krok 4: Já jako přílohu zvolila br.kaši a salát Moravanku.
Zveřejněno 20. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka Hungaria
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWp0
Moje poznámka
Hovězí líčka Hungaria
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWp0
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 7 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 2 minutami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 57 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 57 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 59 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 1 hodinou
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí líčka,
hovězí líčka recept,
hovězí líčka recepty,
hovězí líčka bez vína,
koření hungaria,
licka recept hovězí,
recepty hovezi licka,
líčka recepty,
co jsou hovězí líčka,
recept na líčka hovazi,
recepty na hovězí líčka,
recept na hovezí licka,
makro hovězí líčka,
lickovy salat,
hovězí líčka makro,
recept hovězí licka,
hovězí líčka -příloha,
líčka recept,
recept na líčka,
hovězí líčka a recept
Suroviny:
líčka hovězí,
víno červené,
koření hungaria,
olej olivový extra virgin
Komentáře (24)