Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 802 kJ / 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,86 g |
| Tuky | 52,71 g |
| Vláknina | 5,87 g |
| Cholesterol | 611 mg |
| Sodík | 445 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 13,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3J29
Moje poznámka
Květáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3J29
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 1 hodinou
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
zjedolbanan před 8 minutami
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 11 minutami
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 13 minutami
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 21 minutami
Kynutý knedlík
kraka před 55 minutami
Kuličky z medového těsta
David Machalec před 1 hodinou
Kuře neskutečně dobré
Vaha 1972 před 1 hodinou
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
Marire před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Ashelin před 2 hodinami
Křenová omáčka
Pavel M před 2 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší květáková pomazánka,
pomazanka z květáku,
recepty z květáku,
květáková pomazánka s vejci,
květková pomazánka,
recept na květákovou pomazánku,
květákovápomazánka,
kvetáková pomazanka s vajíčkem,
květákvá pomazánka,
květáková pomayzánka,
pomazámka z květáku,
květákovou pomazánku,
květakova pomazaka,
recepty kvetak pomazanka,
kvčtáková pomazýnka,
květakova pomazanka s vejcem,
pomazánka z z květáku,
pomazánky,
pomazankazkvetaku,
květáová pomazánka
Suroviny:
květák,
lučina,
vejce,
mléko obilné,
kmín mletý,
sůl,
pepř
Komentáře (4)