Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 334 kJ / 80 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 1,22 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yk2P
Moje poznámka
Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yk2P
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 1 hodinou
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 4 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 7 hodinami
Tématické fráze:
slivovačka,
jak udělat tmavou omáčku,
tmavá omáčka k masu,
jak ztmavit omáčku,
slivovačka omáčka,
omáčka s rozinkami,
recepty na pizzu vydea,
omáčka slivovačka,
veprová krkovička se sušenými švestkami,
recept na tmavou omáčku,
jak uvarit tmavou omacku,
tmavá švestková omáčka,
tmavá omáčka perniková,
rtmavá omáčka,
tmavého omacky recepty,
vídenský povidlový knedlík-recepty,
tmavou omacku,
slivovačka s uzeným masem,
tmavá omáčka ke špenátu,
slivovacka omáčka prsa recepty
Suroviny:
povidla švestková,
máslo,
slivovice,
mouka hladká,
sůl,
voda,
cukr,
rozinky,
švestky sušené,
skořice mletá,
koření do perníku,
krkovice uzená,
knedlík vídeňský
Komentáře (2)