Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 877 kJ / 3 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,60 g |
Tuky | 56,84 g |
Vláknina | 30,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 587,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní houstičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVPm
Moje poznámka
Pivní houstičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVPm
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 3 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 6 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 6 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 5 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 5 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 6 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 6 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 7 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 7 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 8 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 8 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 9 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 10 hodinami
Tématické fráze:
pivní housky,
domácí housky jako od pekaře,
pivní buchta,
pivní housky recept,
recept na pivní housky,
domácí pivní housky,
pivni houska,
pivní domácí housky,
pivní housky v domácí pekárně,
recept housky pivní,
recept na housky od pekare,
těsto zadělané pivem,
pivni housky nebo rohliky,
domácí housky posyp,
domácí pivní houska,
chleba mě nadýmá rohlík ne,
bagetky zadělané pivem,
recept na rohlíky zadělané pivem,
pivní rohlky,
recept na rohliky a housky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
droždí,
cukr,
olej,
pivo světlé,
sůl,
mák,
kmín celý,
sůl hrubá,
semínka sezamová
Komentáře (14)
Jen bych na tohle množství dala maximálně 30 g droždí (a ne 80 g) - těsto, zadělané a kynuté v pekárně potřebuje mnohem méně droždí než jiná těsta...z hromady droždí vás pak může pálit i žáha a taky to nadýmá.
A tekutinu (pivo) by bylo dobré odměřit a do receptu dopsat - ten, kdo někdy do pekárny za provozu dolíval tekutinu na zředění, ví o čem mluvím - rozstřikující se tekutina bude nejen v prostoru pekárny, ale větší množství bude vystřikovat až ven.