Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky s medvědím česnekem a tvarohem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 3. 2013 20:38

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 044 kJ / 250 kcal
Bílkoviny27,50 g
Tuky11,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy9,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

S bryndzou je to zvlášť chutné...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanka

26. 3. 2013 08:55

magdalenka: Takže když mrzne, je z mrazáku, ale čerstvý:-!:-D:-D

suslajda suslajda

26. 3. 2013 08:40

Řízečky vypadají náramně musím sehnat ten medvědí česnek:yes::yes:+

magdalenka magdalenka

26. 3. 2013 08:33

hanka: používam zásadne len čerstvého medveďa. Cez noc nasnežilo cca 3 - 4 cm a je 3 pod nulou, medveď však prežíva...;-)

maris maris

26. 3. 2013 07:49

hanka: dovolím si odpovědět za Magdalenku - je čerstvý;-):-)

hanka

26. 3. 2013 07:35

Tady mrzne jak v ruským filmu, ale Magdalenka má medvěda:-((:-D:-D To je čerstvý nebo z mrazáku:-?

magdalenka magdalenka

25. 3. 2013 23:53

hosta: Na Slovensku sú medvede (zo živočíšnej ríše) premnožené, sú chránené, ale sem - tam sa povolí odstrel. Netuším, aké by z nich boli řízky...od Karla Maya viem, že laby boli pochúťkou...:-D

magdalenka magdalenka

25. 3. 2013 23:42

maris: skoro ako "mňamka"?

hosta hosta

25. 3. 2013 23:41

magdalenka: měla jsi to Magdi klidně nechat, Elizina připomínka byla asi velmi ojedinělá, jsou tu takové paskvily v názvech, že medvědí řízky jsou oproti tomu lahůdkou teoretickou i faktickou:-D. Možná v udivení, že jsi ulovila medvěda, by ti přitáhl ten název více čtenářů:-D:-D

maris maris

25. 3. 2013 23:28

magdalenka: název " Medvědí řízky " se mi líbil;-):-))

magdalenka magdalenka

25. 3. 2013 23:17

maris: Uvažovala som o tom pred úpravou tiež, či ako autor nemám právo o "svoj" názov...;-)

maris maris

25. 3. 2013 23:07

Myslím, že to bylo srozumitelné i pro ty, kteří sem často nechodí a kdyby někdo zaváhal, je jasně napsané v surovinách, že se jedná o medvědí česnek.

magdalenka magdalenka

25. 3. 2013 23:02

Eliza: ja som slová "medvěd" a "medvědí" v súvislosti s medvedím cesnakom prebrala tu a začala používať. Domnievala som sa, že ide o ľudový názov, nie nespisovné slovo. Ospravedlňuje ma moja nečeská národnosť.

Daduli

25. 3. 2013 22:46

Posílám bodík za ten medvěďák, pokud mám tak to cpu kam se dá, tento receptík ukládám akkorád budu muset tvaroh nahradit sýrem :-D tvaroh by mi neprošel, ale sobě zkusím z tvarohem.

Eliza Eliza

25. 3. 2013 22:44

magdalenka::yes:Super změna, tak je to srozumitelné pro všechny (i pro nečleny "medvědího gangu":-) ). A abych nezapomněla, musí to být lahůdka.:-p:yes:

magdalenka magdalenka

25. 3. 2013 22:39

Eliza: Ďakujem za upozornenie, nemám záujem byť tu za vtipnú.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty s medvedim cesnekem pokrmy s medvědím česnekem recepty z medvediho cesneku medvědí řízek česnekové řízky medvědí česnek recepty medvědí česnek s tvarohem medvědí česnek v divoké šárce recepty na tvarohovu pomazanku klobaska s medvedim česnekem klobasy s medvědim česnekem medvědí česnek v šárce medvědí česnek okolí prahy medvědí česnek okolí prahy proč se medvědí česnek nazývá medvědí pokrmy z medvedim cesnekem česnek medvědí divoká šárka řízek s medvědím česnekem recept z medvědího česneku řízky s medvědího česneku

Suroviny: řízek vepřový, tvaroh, česnek mědvědí, sůl, pepř, klobása pikantní, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Řízky s medvědím česnekem a tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDJ9