Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Recept s nádechem japonské kuchyně, to jsou hovězí nudličky na způsob Hayashi raisu. Kombinace silné chuti hovězího vývaru, masa a čerstvé zeleniny vás zajisté okouzlí. Pokud zvolíte jako přílohu rýži, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 446 kJ / 1 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,41 g |
Tuky | 52,64 g |
Vláknina | 45,28 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 90,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmOY
Moje poznámka
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmOY
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 8 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 12 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 22 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovezi nudlicky,
hovězí nudličky recept,
hovězí nudličky po čínsku,
rýže hayashi,
hovězí recepty,
hovezi na nudlicky,
recept na hovězí nudličky,
hovezi nudlicky recepty,
recept hovězí nudličky,
hovězí nudličky rýžové nudle,
japonské hovězí maso,
hovězí nudličky se šlehačkou,
hovezi recept,
recepty hovězí nudličky,
hovězí nudličky čína,
japonske jidlo hovezi s ryzi,
hovězí tenké plátky recrpty,
recept z hovězího,
japonské recepty,
masové nudličky hayashi
Suroviny:
hovězí zadní,
vývar hovězí,
žampióny,
cibule,
mrkev,
česnek,
rajče,
protlak rajčatový,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
kakao,
tymián sušený,
bobkový list,
mouka hladká,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (32)
Ryzi pred varenim take kratce osmahnu a nekdy pridavam i vlasove nudle, ruzna koreni (mlete nove koreni, skorici, kardamom, safran) nebo oprazene orisky ci mandle. Vic nam tak chutna.
Rýži dělám též trochu jinak, osmahnu cibulku, přidám parbolaid rýži, též osmahnout, sůl, trochu vegety, na hrnek rýže 2 hrnky vařící vody a dusit dle návodu
badak: Dekuji..
Vsem moc dekuji za zajem..
Opět dokonalost sama
magdalenka: Loupu pouze vetsi hlavicky, ale abych rekla pravdu, delam to ze zvyku. Nad duvodem jsem nikdy nepremyslela.
Pro vsechny...