Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 826 kJ / 2 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,63 g |
Tuky | 22,49 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 495,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brádeláky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xxR
Moje poznámka
Brádeláky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xxR
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 16 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 17 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 5 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 5 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 6 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 7 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 8 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 9 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 10 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 10 hodinami
Tématické fráze:
betonaky,
knedliky betonaky,
betonaky recept,
tatínkovi recepty,
recep na tvarohove knedliky z hrube mouky,
recep na bramborové knedlíky,
recep na kynute knedle,
domácí siroke nudle hrnickovy recept,
bramborove betonaky,
sma%c5%been%c3%a9+cibulov%c3%a9+krou%c5%beky,
bramborove knedliky betoňaky,
tatínkovi knedliky,
recept na betonaky,
recep na bramborový knedlík,
recep na knedlik,
kynutý knedlík recep,
recepty mého tatínka,
recep na knedlíky,
knedlík se syrových brambor, betonaky,
knedliky bradelaky
Suroviny:
vejce,
sůl,
mléko,
rohlík,
mouka hrubá
Komentáře (14)
MAGDALENA: Určitě. Možná, že lepší fotka bude u mého receptu "Kuřátko na paprice."
rihana: Popravdě název "betoňáky" tu použil někdo jiný. Můj název je "Brádeláky" a je i připsáno proč.
Marie64: Vůbec mi nepřipadají oslizlé, ale to už je věc názoru. Na fotografii jsou zachyceni krátce po dovaření, proto jsou ještě vlhké.
Je to zajímavé - budu muset vyzkoušet
http://www.toprecepty.cz/recept/11080-knedliky-hou...