Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ocásky v pikantní marinádě

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba tepelné úpravy: 180 min

180 min (180 min tepelná úprava)

15. 5. 2013 19:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 817 kJ / 1 151 kcal
Bílkoviny19,66 g
Tuky32,81 g
Vláknina44,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,15 g
Sacharidy132,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na vepřové ocásky jsem narazila čistě náhodou a hned u pultu mi začalo šrotit v hlavě, co by se z nich dalo připravit a jaké suroviny mám doma.

Na finančně nenáročném jídle jsme si moc pochutnali a protože jsem zde nenašla nic až tak moc podobného, tak Vám přidávám pro inspiraci podobné dobrůtky a i tu mou:-)

Pro ty z Vás, kterí nejsou nějací cimprlichové, co se stolování týče, přidávám jednu“čuňárníčku“. Teplé maso z ocásků nožíkem oberte od kosti, vložte do výpeku, malinko prohřejte a baštěte jen tak přímo ze zapékací mísy. Rohlíkem, který v tomto případě nemusí být ani osmahnutý nabírejte socík a vychutnávejte-vřele doporučuji:-) My jsme si takto pochutnali na druhém kole.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

16. 5. 2013 08:38

Aničko, opět krása:-K šťávička je barevná a masíčko bude určitě křehké a velmi chutné (soudím dle ingrediencí). Recept se mi moc líbí a posílám 9. bodík:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

16. 5. 2013 08:11

Koukám, že si tady někdo dal vekou práci, nastrkat sem všechny recepty na ocásky:-O Nicméně Aničko, tvůj recept je moc pěkný:yes:

MajkaM

16. 5. 2013 06:25

Výborný recept, ocásky u nás není problém sehnat. Už si ho tisknu a určitě uvařím:-p:yes:

hanes24

16. 5. 2013 06:19

Tož nekdo mňa na to pozvite, já si dám a pozvu Vás taky na neco!!!!:-)):-)):-)):-)):-)):-)):-))

hanes24

16. 5. 2013 06:16

Ano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

hosta hosta

15. 5. 2013 22:31

Tohle maso máme moc rádi, je křehké, rychle pečené a moc dobré - a ty tvoje chvostíky tomu odpovídají - :yes::yes::yes:

rebeka rebeka

15. 5. 2013 20:58

to věřím, že jste si šmákli:-p:yes::yes: moc hezké:-K:-):yes:

Colombo65 Colombo65

15. 5. 2013 20:50

:yes::yes::yes:

AniCiz

15. 5. 2013 20:35

opět skvělý recept..jak říká Sofi,jen sehnat surovinu..masíčko bude jistě velmi chutné,Anička umí :-*:-K:-K:-K:yes:

sunny.sofi sunny.sofi

15. 5. 2013 19:59

Krásný recept, úžasně napsaný i nafocený:yes:
Už jsem si ho uložila, poslala prvního bodíka, jen stačí sehnat ocásky:-O Snad je někde budou mít;-):-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové ocasky recept veprove ocasky vepřový ocásek recepty vepřové ocásky vepřový ocásek recepty vepřové ocásky recepty recept na vepřové ocásky vepřový ocásek recept recept na vepřový ocásek recept vepřové ocasky vepřové ocásky vařené vepřové ocásky-recepty marinované vepřové ocásky recepty - vepřové ocásky příprava vepřových ocásků jak připravit vepřové ocásky recept z vepřových ocásků recepty vepřový ocásek recepty z vepřového ocasku vepřové ocásky cena

Suroviny: ocas vepřový, víno červené, zázvor čerstvý, česnek, omáčka chilli sladká, marmeláda rybízová, hořčice kremžská, rozmarýn, olej, máslo, víno červené, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové ocásky v pikantní marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1pnP