Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilkový závin

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

17. 7. 2013 08:53

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 000 kJ / 717 kcal
Bílkoviny53,40 g
Tuky30,56 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,03 g
Sůl5,00 g
Sacharidy55,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept som našla na www.receptar.sk, upravila som si ho podľa seba.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

18. 7. 2013 13:07

hmmm, to vypadá mňamkově a když chutná i studený, to přímo vybízí na prubnutí ;-):-p:yes:

tejaja tejaja

18. 7. 2013 13:05

Jana Remkova: aisha: Dievčatá, na moje prekvapenie to chutilo veľmi dobre, až tak som to neočakávala. Má to podobnú chuť, akoby ste plnili závin hubami, hlavne studený.;-)

aisha

17. 7. 2013 23:28

Parada, zavin s lilkem jsem jeste neochutnala, ale musi to byt moc dobre..:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2013 22:02

Terezko, dělám něco hodně podobného, ale tohle, zvlášť s lilkem:-D, musím taky vyzkoušet;-):yes:

Eliza Eliza

17. 7. 2013 18:39

To bude pochoutka..:-p:yes: Už ukládám na vyzkoušení.

pipre pipre

17. 7. 2013 11:57

Slané zeleninové záviny mám ráda i já. Další zajímavý způsob, jak využít lilek:yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slaný závin s lilkem závin z lilku závin s bazalkou

Suroviny: baklažán, sýr tvrdý, česnek, cibule bílá, bazalka čerstvá, olej, sůl, pepř mletý, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Lilkový závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rqP2