Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvová dobrota

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

3. 9. 2013 06:31

Suroviny

Porce: 6a1/2 sklenice

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 177 kJ / 3 149 kcal
Bílkoviny44,12 g
Tuky13,87 g
Vláknina79,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy672,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Když už mohu fotit mobilem, tak zas nevím, jak to dostat do mašiny. Tak příště už se to snad povede. Ale je to škoda, že neuvidíte tu krásnou zeleň.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hanča

4. 9. 2013 10:00

Stevie je zjednodušeně řečeno přírodní sladidlo, více si můžeš přečíst zde: cs.wikipedia.org/wiki/St%C3%A9vie_sladk%C3%A1

Sladší je usušená stevie (lze koupit i semínko a vypěstovat si ji doma), kterou lze koupit v obchodech s kořením: cs.wikipedia.org/wiki/St%C3%A9vie_sladk%C3%A1 - není to nic drahého a stačí opravdu na špičku nože, aby jsi osladila třeba hrnek čaje.:yes:

Dneska se dají koupit také tabletky vyrobené na bázi Stevie (krabička je velikostí i tabletkami podobná sladidlu pro diabetiky), ale jsou poměrně drahé a alespoň mě to absolutně nechutná.:-(( Zůstávám u sušené. :):-))

hanes24

4. 9. 2013 09:54

zuzun:

hanes24

4. 9. 2013 09:52

maria:stevie je rostlinné sladidlo z rostliny stevie, vhodné pro diabetiky, kdo nemá cukrovku může samozřejmě sladit cukrem

maria

4. 9. 2013 09:25

Škoda, že autor nenechal pôvodný názov receptu, určite by som naň klikla ako na prvý."Broskvová dobrota" mi totiž evokuje recept na "Skvelé palacinky s pripáleným džemom".
Ale mám ešte otázky:neviem, čo je to "stevie" a netreba tam dať aj cukor?
Ďakujem za odpoveď, maria

zuzun

3. 9. 2013 21:13

Zabi hlen je dobrej nazev, ale asi jen jako neoficialni, no me osobne se libi kdejaka sranda, i ta kontroverzni:-))Tohle musi bejt mnakma, k smrti rada jablka a brosvke, vubec vsechno ovoce, ale dobra broskev je nebe v hube. Este by slo zahustit bananem, ale s zelatinou to stoji za vyzkouseni. Ode me bod:yes:

maris maris

3. 9. 2013 13:33

hanes24: super, díky;-):-).

Bosana

3. 9. 2013 13:30

Ahoj Jiří, musím říct,že jsem sedla k netu,že pohledám přesnidávku s broskví a ejhle něco tu je, čtu a říkám si,že ok to udělám,ale ten závěr,super!!! Kluci venku sbírají broskve a tak jsem jim ten žabí hlen představila a kulali jsme se smíchy všichni. Za nás z Návsí posíláme 15 bodů a dík,že jsi nám vylepšil náladu, tak to totiž bylo vážení určitě myšleno.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

tejaja tejaja

3. 9. 2013 13:04

hanes24: :yes: Hneď to vyzerá lepšie ;-)

hanes24

3. 9. 2013 13:01

Tak děvčata, změnil jsem název, který Vás tak rozhořčil. Vidíte a mně se to zdálo vtipné, asi máte dobrou představivost a živě jste si představily co se za názvem skrývá. Už se polepším:-)):-)):-)):-)):-)):-))

srettka

3. 9. 2013 12:46

Přitažlivý název:-O chudinka marmelada:-)) aby ti vzteky nevykvetla do plísně:-))

AniCiz

3. 9. 2013 12:41

přesně jak píše Tejaja..- škoda jinak dobrého receptu

spagetka spagetka

3. 9. 2013 12:23

Jirko, já se taktéž přikláním ke změně názvu, původně jsem si myslela, že to je zas nějaká "rádobysranda" některých neregi "srandistů", kteří se zaregistr. jen kvůli jakémusi pokusu o vtip. Ale ten tvůj recept vůůbec není špatný a zbytečně není hodnocen. Ten nápad s želatinou :yes::yes::yes:. Asi se může dát jakákoli barva ne? Tak třeba Broskvová zavařenina s barevnou želatinou a uvidíš, co budeš mít příznivců ;-);-):yes::yes::yes:
Dávám ti 1.bod, určitě zkusím, ale pod podmínkou změny názvu ;-);-):-D:-D

Bibinka Bibinka

3. 9. 2013 10:13

Jiří, nechceš tomuto receptu dát jiný název:-?asi by si to zasloužil. Vážně to odpuzuje i si recept přečíst:no: Dej třeba Zelená broskvová želatina, nebo něco podobného, ale tohle NE;-):-(

maris maris

3. 9. 2013 10:01

tejaja: Teri, jsme na tom stejně. Autor asi chtěl být originální...

tejaja tejaja

3. 9. 2013 09:58

Ten názov vo mne vyvoláva žalúdočné problémy, predstava hlienu...:-//

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: broskvová zavařenina broskvová zavařenina recept broskovová zavařenina broskvová marmeláda se želatinou charlotta s broskvemi broskvové zavařeniny recept jak udelat broskvovou marmeládu mohu udělat džem nebo marmeládu a přidat tam želatinu? dobroty s broskvemi babiččiny broskovaa marmeláda top recepty broskvova marmeláda zavarime broskve dobrota s broskvemi dobrota pro diabetiky žabí hlen recept kde koupit zavařené broskve top recept na broskvovou marmeládu zavařenina z broskví - recept broskovová marmeláda broskvová marmeláda recept

Suroviny: broskve, jablko, stevie, želatina, skořice

TopRecepty.cz

Broskvová dobrota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1MQ0