Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 9. 2013 11:46

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie404 kJ / 97 kcal
Bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.toprecepty.cz/recept/35123-rib-eye-stea...

Hanger steak je "závěs" na vnitřní straně boku skotu a řezníci tento kus obvykle nedávali do prodeje a vyřezávali si tento kus jen pro svoji spotřebu (odtud také název "řeznická domácí panenka"). Také se tomuto kusu masa říká " veverka".

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dooga Dooga

12. 9. 2013 15:56

To říkám pořád - že steak je steak.:-p A tenhle vypadá obzvlášť lákavě. :-p Jsi šikula šikovná. :yes:

Svetlana Svetlana

12. 9. 2013 14:48

Magdalenko, skot je "dobytok"...;-)

magdalenka magdalenka

12. 9. 2013 14:26

1974andrea:ja som poznámku čítala, ale nedošlo mi, čo je to bok skotu.:-D Nie som si istá významom slova skot. Slovenčina toto slovo nemá. :-)) (Škót asi nie.) Teda, si to môžem vygoogliť.:-D

Bibinka Bibinka

12. 9. 2013 14:01

1974andrea:Andrejko, máš to jídlo krásné i krásně nafocené a plno lidí by si to dala s chutí, ale upřímně, u nás ty polosyrová a nebo syrová(např.tatarák)nejíme a nemáme důvěru k syrovému masu. Já to dělat nebudu, jedině, že bych to osmažila jako minutku, ale 12.bod:yes: ti dávám, máš to krásné a že to nejíme je náš problém;-)

1974andrea 1974andrea

12. 9. 2013 13:48

magdalenka:Máš to v poznámce, že se jedná o skot;-)

1974andrea 1974andrea

12. 9. 2013 13:46

magdalenka:Sice si Magdi myslím, že hanger steak může být jenom hovězí , ale pro ty " neznalé" to tam teda dopíšu:-)) A jak píšu níže, zkus k jiné minutce;-)

magdalenka magdalenka

12. 9. 2013 13:35

Ja takúto "veverku" nepoznám. Asi by si mala do receptu - niekde k surovinám alebo do textu napísať, že ide o hovädzie mäso, pre takých ako som ja. (Viem, v kategoŕii už je hovězí) Fotky ma očarili.:yes: K samotným steakom sa snáď raz dopracujem. Doma mám zo surovín iba ostružiny, pepř, soľ a maslo.:-D

Dana61

12. 9. 2013 13:31

luxusnííí:yes::-D

maris maris

12. 9. 2013 12:48

1974andrea: já vím, mám ten krém ráda, asi bych to musela vyzkoušet;-):-), ale znovu říkám - máš to krásné, určitě bych si pochutnala :-p:-) - i s balsamicem;-):-))

1974andrea 1974andrea

12. 9. 2013 12:44

maris:Maruško, já si myslím, že naopak podtrhnul chuť těch ostružin a krém je o něco sladší než ocet;-)

maris maris

12. 9. 2013 12:39

Máš to parádní;-):-p:yes:, já bych podle mé chuti asi vynechala balsamico, ostružiny mi připadají dost výrazné samy o sobě, ale to už je detail:-). Krásné fotky:yes::yes::-)

1974andrea 1974andrea

12. 9. 2013 12:38

hosta:Tak zkus třeba k minutkové krkovičce, kotletě nebo panence;-)

hosta hosta

12. 9. 2013 12:35

No to je ale krásná flákota - ostružin mám dost, ještě musím chytit veverku:yes::-))

Frantiska Frantiska

12. 9. 2013 12:16

krasa, veverku maji v Praze 1kg za 179kc (v reznictvi)

1974andrea 1974andrea

12. 9. 2013 12:14

Moc všem děkuju:-K Jaruško, já jsem kupovala v Makru, jinak na řeznických pultech mívá občas Albert, ale já to v těchto marketech moc radši nekupuju;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí veverka hovězí veverka recept hovezi veverka recepty hunger steak hovezi maso veverka co je hovězí veverka recept hovězí veverka hanger steak recepty z hovezí veverky hanger steak recept recepty hovezi maso - veverka steak z hovězí veverky pokrmy z hovězí veverky hovězí maso veverka recepty recept na hovězí veverku veverka maso recept hovězí veverky maso veverka hovězí veverky recept veverka maso

Suroviny: steak hanger, sůl hrubá, pepř, ostružiny, tymián, cukr hnědý, krém, demi glace, víno, máslo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mkWr