Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara )
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 035 kJ / 3 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,09 g |
Tuky | 85,98 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 430,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na tento pokrm Roberto Strazzullo ale používá uzená líčka na která jsem tedy ale nikdy nenatrefila.
Jídlo je velmi chutné, ale fotky, tak ty tedy nejdou nic moc nafotit...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 9. 2013 15:56
14. 9. 2013 16:56
14. 9. 2013 16:56
14. 9. 2013 06:03
13. 9. 2013 22:02
13. 9. 2013 21:40
13. 9. 2013 20:24
13. 9. 2013 18:15
13. 9. 2013 16:31
13. 9. 2013 16:18
13. 9. 2013 16:05
13. 9. 2013 16:04
13. 9. 2013 15:59
13. 9. 2013 15:56
13. 9. 2013 15:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 4 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 33 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenát na zahradě: 3 možnosti, kdy vysévat tuto nenáročnou zeleninu
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Nejčastější chyby při zpracování špenátu: Jak ho uvařit, abychom si na něm opravdu pochutnali
Další recepty
Tématické fráze: výroba špaget špagety toscana špagety carbonara recepty blesk výroba špaget recept špagety toscana recept recepty sama doma spagety panna přístroj na špagety recept penne alla toscana marinovaný žloutek spagety vyroba sama doma špagety carbonara toscana špagety špagety carbonára po italsku recept na špagety carbonara špagety ,,toscana špagety ,,toscana špagety toskana vyroba zeleninovych spaget obrázek špagety po italsku
Suroviny: šunka uzená, těstoviny špagety, parmazán, smetana, žloutek, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, žloutek, cukr, sůl
Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vw6X
53 názorů