Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dutonožky v paprikové panádě

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 9. 2013 15:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyhle houby máme moc rádi, mají trochu kořenitou, malinko štiplavou chuť, která dodává řízečkům "šmrnc". Jinak je z nich i výtečná "dršťkovka"!:-)

Synovi jsem ovšem v panádě obalila kuřecí prsa, protože houby nejí...i to bylo moc dobré (kousek jsem mu uzobla :-) :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

29. 9. 2013 20:33

Krásné :yes::yes::-p:-K

rebeka rebeka

29. 9. 2013 19:50

no to je nádhera, krásně naservírováno;-):-):yes::yes:

Nikina Nikina

29. 9. 2013 16:25

Připohledu na to foto jsem jen na sucho polkla :-D Dančo máš to krásné :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: houby dutonožky houby dutonohe polévka z dutonožek panáda drštková polévka z dutonožek panáda recept houby dutonožky recepty houby dutonožka recept co je panáda guláš z dutonožek dutonoska řízky z dutonožek dutonohé houby hřib dutonohý řízek polévky z dutonožek smazene dutonozky drštkovka z dutonožek recepty z dutonožek příprava dutonožek houba dutonžka

Suroviny: houba hřib, sůl, mouka hladká, vejce, mléko, pasta papriková, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Dutonožky v paprikové panádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LGr4