Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Václavková dobrota

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

3. 10. 2013 09:26

Suroviny

Porce: podľa množstva húb

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to jednoduché, ale vynikajúce :)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

19. 10. 2017 09:36

Toto mi uniklo a ppritom je to určite skvelé!

Dana61

4. 10. 2013 09:52

přesně takhle dělám i bedly a dutonohé hříbky a je to bašta:yes::-D má to jen jeden zádrhel - já se vždycky hrozně přejím;-)

tejaja tejaja

4. 10. 2013 09:03

Majka8: Majka, máš to predsa v zátvorke napísané :-8

hanes24

4. 10. 2013 05:14

Majka8:Rasca je kmín, bydlím na Slovenské hranici, tak vím, taky jsem tam půl života pracoval. Z koření ještě by Tě mohl zaskočit ďumbier, to je zázvor a čierne korenie je pepř.
Jídlo dobré, bacha na václavky, nutno tepelně upravovat raději déle, aspoň půl hodiny pro sichr, za syrova jsou jedovaté, toxiny se ničí tepelnou úpravou alespoň 20 minut, ale někteří mykologové tvrdí, že jistota je půl hodiny.:yes::yes::yes:

Majka8

4. 10. 2013 01:04

Omlouvám se,ale nevím co je rasca:-//

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 10. 2013 13:39

Václavky jsem takto ještě nedělala:-)Vždy buď na smaženici,nebo nakládané.Tohle by mi chutnalo:-p:yes::yes:

majda 2

3. 10. 2013 12:59

:yes:Dělala jsem podobně,ale na trošce oleje,přidala jsem česnek,koření na čínu a sojovou omáčku,k tomu hranolky.Bylo to výborné.:yes:+4

zizala zizala (moderátorka)

3. 10. 2013 11:22

:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: václavková smaženice babicovy dobroty recepty 3.10.2013 václavková dobroty z václavek recept vaclavky upravovat václavky toxin monin.cz rybí podpňovka

Suroviny: houby václavky, máslo, sůl, kmín celý, cibule, hořčice, feferonka, zelenina

TopRecepty.cz

Václavková dobrota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xygJ