Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Janiny věnečky

Věnečky z odpalovaného těsta jsou nesmrtelná klasika, která už desítky let láká v cukrárnách. Pokud si chcete tento zákusek připravit sami doma, pusťte se do toho s naším receptem. Janiny věnečky jsou naplněné pudinkovým máslovým krémem.

Hodnocení receptu je 4,5 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 65 min Doba tepelné úpravy: 25 min

90 min (65 min příprava + 25 min tepelná úprava)

8. 11. 2013 13:12

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie33 014 kJ / 7 891 kcal
Bílkoviny136,33 g
Tuky490,96 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 3,41 g
Sodík 1,62 g
Sůl3,68 g
Sacharidy727,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JANA62 JANA62

18. 7. 2016 18:48

mika59: JSEM RÁDA ŽE SE POVEDLO,JSOU KRÁSNÉ :-):-)

mika59 mika59

16. 7. 2016 13:41

Dnes jsem věnečky dělala:yes::yes: přidala jsem foto.:-)

Soňa

2. 12. 2015 10:35

Na věnečky mám stejný recept, akorát dávám čtyři vejce a vždy jsou výborné. Trouba se rozpálí na 200st. Pak se muže stáhnout na 180st. a peče se zhruba 25min. :-)

JANA62 JANA62

11. 11. 2015 15:31

monika:Peču asi 20 minut,ale záleží jakou má těsta zrovna konzistenci,nejlépe když jsou už zlaté a na poklep tvrdé,pak se dobře rozkrojí.

monika

5. 11. 2015 18:18

kolik minut je prosim pecete?

Jitka

31. 1. 2015 21:07

ty vaše věnečky jsou na dvě věci, suroviny dle návodu, ale těsto řídké jako nechci být sprostá,:no:

JANA62 JANA62

14. 7. 2014 22:32

Jana:Já je mám po vytažení tvrdé a zlaté,jak jsou měkké,tak pak jsou placaté a nejdou ani dobře rozkrojit,prvně jsem je také vyndala když byly ještě měkčí a nebylo to ono.

Jana

14. 7. 2014 22:03

Děkuji za odpovědˇ pani Jano :-) Jak jste měla věnečky dlouho v troubě?Mé byli měkké po upečení,i když už měli zlatou barvu.Při pečení jsem troubu neotevírala.Nevím,opravdu nevím,...:-?:-?:-?

JANA62 JANA62

14. 7. 2014 19:10

Jana:To opravdu nevím,já je dělám takhle vždy,jedině je možné,že jste měla jinak teplotu a nebo vyndal moc brzo,musí být uplně tvrdé,aby se dalo dobře rozříznout,ale možné je i otevírání trouby při pečení,jinak fakt nevím :-(


Jana:

Jana

14. 7. 2014 18:15

Dobrý den,tyto věnečky jsem dělala dnes,dělala jsem je přesně podle návodu,který tu píšete a přesto se mi nepovedli.Můžete mi napsat,jak je to možné?Vůbec mi nenaběhli,mám je celé placaté.Myslím si,že se tam dává hodně másla nebo já nevím. :-(

Nekolas

9. 11. 2013 17:02

Mnam jdu na to saaaaakraaaaaaa uz at jsou:-))

ivulinka ivulinka

9. 11. 2013 08:10

Hned bych si přes obrazovku pro pár kousků sáhla:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

8. 11. 2013 19:11

Máš je kouzelné,to bych snad svedla, uložím si ráda:-K;-):-p:yes:

Martina29 Martina29

8. 11. 2013 18:27

Vypadají moc krásně, určitě vyzkouším, až budu mít odvahu :yes::yes::-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: venečký recept věnečky podle ladi hrusky věnečky na plech recept na venecky venecky ladi hrusky lada hruska větrnicky minivetrnicky recepty ládi hrušky věnečky recepty na věnečky věneček na plech větrniky lade hrušky venecky od ladi hrusky recept věnečky věnečky na plech ládi hrušky věnečky podle hrušky janiny recepty věnečky z papíru malé věnečky recept lada hruska venecky odpalované minivětrníčky

Suroviny: mouka hladká, máslo, voda, sůl, vejce, máslo, mléko, pudink vanilkový, cukr, rum

TopRecepty.cz

Janiny věnečky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2XnA