Rybí filety v citronové strouhance
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 299 kJ / 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,09 g |
Tuky | 12,28 g |
Vláknina | 4,89 g |
Cholesterol | 739 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 12,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala jsem se v časopisu Pošli recept.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2013 19:58
Anna Kocikova:Aničko,je to opravdu dobré...
25. 11. 2013 19:25
Jiřinko ta obalovka se mi moc zamlouváRybka byla jistě moc dobrá a já bych si také pochutnala
21. 11. 2013 20:53
20. 11. 2013 17:57
yanull:Překvapilo nás to,ale opravdu chutnají citronově je to pro nás přínos do jídelníčku,budu určitě opakovat....
20. 11. 2013 17:47
Citronový pepř je moc fajn, používám ho na ryby často
20. 11. 2013 17:17
Jiřinko, chutnají i po tepelné úpravě ryby citrónově? +1
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 18 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 46 minutami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 57 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: losos v citronové strouhance citronová strouhanka rybí filety z aljašské tresky rybí filety recepty recept rybí filety obalený rybí filety rybí filet s strouhankou recepty na rybí filety smazene rybí filety z aljašské tresky uprava v jidelničku filety uprava filet z aljasske tresky treska s citronovou strouhankou smazena kostka rybiho filetu recept
Suroviny: treska aljašská, vejce, pepř citronový, citron, strouhanka, sůl
Rybí filety v citronové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX55
6 názorů