Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 759 kJ / 1 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,03 g |
| Tuky | 89,79 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 885 mg |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,82 g |
| Sacharidy | 4,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pangase si okořeníme, rozklepneme na něj vejce, dáme Hermelín rozkrojený na půlky.
Krok 2: Pečeme na 200°C cca 40min.
Zveřejněno 20. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený pangas v hermelínové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvwJ
Moje poznámka
Pečený pangas v hermelínové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvwJ
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 10 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 10 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Beskydský bigos
magdalenka před 3 minutami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 1 hodinou
Jablečný perník
Ivuss před 1 hodinou
Ořechovo-jablečný koláč II
Iwcas před 1 hodinou
Špenát II.
Andy2208 před 1 hodinou
Olejový korpus na dort
Terkinka před 3 hodinami
Salát s hruškou a Hermelínem
Limek před 3 hodinami
Kuřecí karí
dandykvetinka před 3 hodinami
Salát z bílé ředkve s mrkví
Mishmaja před 4 hodinami
Karlovarské knedlíky I
mamina3 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pangas nejlepší recepty,
pečeny pangasius,
ryba v perine,
pečený pangas,
babicovy dobroty z 20.12.2013 recept/video,
růžena brhelová,
pečeny pangas ryba,
pangast pečenÿ,
pangas a zdraví,
brhelová růžena,
pangas v perine,
pečeny pangasius na hermelíně
Suroviny:
pangasius,
sýr hermelín,
sůl,
pepř,
koření na ryby,
vejce
Komentáře (11)
Výraz hoax naprosto tu zdomácněl. O.K.?
Od Vás si dobrou chuť rozhodně přát nenechám.
Mimochodem, když už chcete diskutovat na českých stránkách, nemusíte užívat anglický výraz hoax / falešná zpráva, úmyslná mystifikace /.
Raději si nastudujte,že v češtině je rozdíl mezi slovy suchý, sušený,
uschlý, seschlý atd. Shnilé ani splesnivělé brambory já neznám, ve svém
prostředí se s nimi nesetkávám. Ovšem: "Proti gustu žádný dišputát"!
Radostné a pokojné Vánoce, pevné zdraví a všechno nejlepší do nového roku 2014 všem lidem dobré vůle
přeje
Růžena Brhelová
Mgr. Terézia J.
PhDr. spagetka
Pangas = zdraví nebezpečný odpad !
Raději suchý chléb nebo suché brambory !