Tři druhy pomazánek z jednoho základu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 023 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,01 g |
Tuky | 44,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 2,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pomazánky, když čekáme návštěvu nebo chceme mít hezký večer u vínka, připravíme tak rychle. Majolku® nedávám, když tak kápnu trochu zakysané smetany, ale ani to není nutné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2014 08:18
9. 1. 2014 19:12
9. 1. 2014 16:41
9. 1. 2014 11:01
9. 1. 2014 05:45
8. 1. 2014 23:18
8. 1. 2014 22:59
8. 1. 2014 22:13
8. 1. 2014 21:55
8. 1. 2014 20:44
8. 1. 2014 20:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně
Další recepty
Tématické fráze: druhy pomazánek základ na pomazánky základ na pomazánku pomazanka zaklad bystřická pomazánka základ pro pomazánky pomazánka na jedno pomazánky na jednoho základ pomazánky svět pomazánek pomazanky zaklad pomazanky druhy tri druhy pomazánek více druhu pomazanek jake druhy pomazanek nejlepsi 3 druhy pomazánky tvarohová bystřická pomazánka domácí recept pomazánky na jedno pomazénky na jednohob základ pomazánka
Suroviny: tvaroh měkký, pomazánka, lučina domácí, vejce, sůl
Tři druhy pomazánek z jednoho základu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w57J
11 názorů