Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 799 kJ / 1 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,25 g |
| Tuky | 106,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 3,10 g |
| Sůl | 7,75 g |
| Sacharidy | 9,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí roláda a la pytlácká pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NjGm
Moje poznámka
Kuřecí roláda a la pytlácká pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NjGm
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 21 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí roláda doba pečení,
doba pečení kuřecí rolády,
jak dlouho se peče kuřecí roláda,
kuřecí roláda,
pytlácká hovězí pečeně,
kuřecí rolada peceni,
roláda bez pečení,
jak dlouho pect kureci roladu,
doba pečení rolády,
jak se pece kureci roláda,
jak dlouho péci kuřecí roládu,
kureci rolada a její naplneni,
pečeňí roláda,
jak dlouho se peče kuřeci rolada,
jak se peče kuřecí roláda,
roláda z kuřete doba pečení,
pytlácká vepřová pečeně,
pytlačka,
roláda bez peení,
kuřecí pečené
Suroviny:
kuře,
slanina anglická,
sýr plátkový,
česnek,
paprika čerstvá červená,
hořčice,
koření grilovací,
sůl
Komentáře (10)