Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
Moje poznámka
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 12 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 1 hodinou
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 1 hodinou
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 3 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 3 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 4 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 4 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 5 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 5 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
švédské hovězí,
švédský hovězí plátek,
hovězí maso po švedsku,
hovězí po švédsku,
svedske recepty,
hovezi maso minutky,
švédská kuchařka,
švédské vepřové maso,
hovězí švédská,
hovězí plátek po švédsku,
naložená zvěřina,
hovězí na brusinkách,
maso naložené ve víně,
maso dvou barev vino brusinky,
švédské těstoviny,
švédské plátky,
hovezi platky na vine s brusinkami,
minutky z hoveziho masa postupy,
hovězí maso s brusinkami,
hovězí na víně a brusinkách
Suroviny:
maso hovězí,
víno červené,
koření na zvěřinu,
pomeranče,
med,
máslo,
sůl,
brusinky,
hořčice,
olej,
pórek
Komentáře (10)
Chci se zeptat - ráda bych to zkusila - to maso po vylovení z vinné lázně necháš okapat, otřeš, nebo to házíš na pánev rovnou? Jsem asi detailista, ale myslím, že i takové drobnosti můžou ovlivnit výslednou chuť..
Díky.