Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 034 kJ / 2 637 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 319,29 g |
| Tuky | 66,43 g |
| Vláknina | 115,14 g |
| Cholesterol | 563 mg |
| Sodík | 2,74 g |
| Sůl | 5,55 g |
| Sacharidy | 132,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ropa Vieja - Staré šaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAY
Moje poznámka
Ropa Vieja - Staré šaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Fazole na paprice s uzeninou
Přidáno před 56 minutami
Halušky se slaninou a brynzou
Přidáno před 12 hodinami
Špízy z bůčku
Přidáno před 13 hodinami
Závitek plněný sýrem a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený bramborák s hermelínem a tvarůžky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šumavský závitek
MIKIKE před 1 hodinou
Krůtí prsa zapečená se zeleninou
alca2 před 1 hodinou
Dvojctihodné luxus koláčky
Jitinka před 3 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 9 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 10 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 11 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 11 hodinami
Ginger-Shot
Gurman_HOLUB před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 14 hodinami
Tématické fráze:
ropa vieja,
rop recepty,
kubánský dort recept,
ropa vieja recept,
staré recepty,
kubánská ropa vieja,
hovězí na kmíně,
recept ropa vieja,
kubánský dort,
ropa viecha,
kubánský řízek,
kubánské recepty,
římské šaty,
římský kmín recepty,
kubánské šaty,
kubánský dort-recept,
recept na kubansky dort,
sat starych rimanu,
kubánskej dort,
rop recept
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule sušená,
olej řepkový,
šťáva rajčatová,
bobkový list,
celer,
mrkev,
hrášek,
olivy,
římský kmín mletý
Komentáře (20)
v http://www.kudlanka.cz, a pak doporučuju se podívat na http://www.manana.cz/, která je celá věnovaná mexické a Guatemalské kuchyni. Dál, v mé Grilovací kuchařce je taky sekce jídel z ciziny, http://drobek.eml.cc, a dál Úvod do paprikologie.
A jak vidíš, upravil jsem to Sofrito.
Jistě by to šlo s těstovinami, šlo by to s čímkoli, protože konečně je to vaše kuchyně a váš oběd. Sám si to umím dobře představit i se špeclemi či s houskovým knedlíkem.
A koriandr je vlastní bratranec petrželky, takže znova, proč ne? Ostatně tady v Americe často nahrazujem petrželku, která je vzácná právě koriandrem, tedy cilantrem, používaným hojně v mexické kuchyni.