Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 596 kJ / 1 099 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,46 g |
| Tuky | 18,64 g |
| Vláknina | 10,32 g |
| Cholesterol | 435 mg |
| Sodík | 97 mg |
| Sůl | 0,22 g |
| Sacharidy | 184,08 g |
Postup přípravy
Dobrou chuť :-)
Zveřejněno 24. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBVn
Moje poznámka
Tvarohové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBVn
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 8 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 9 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Olejový korpus na dort
Terkinka před 1 hodinou
Salát s hruškou a Hermelínem
Limek před 1 hodinou
Kuřecí karí
dandykvetinka před 2 hodinami
Salát z bílé ředkve s mrkví
Mishmaja před 2 hodinami
Karlovarské knedlíky I
mamina3 před 2 hodinami
Houbová smaženice
magdalenka před 3 hodinami
Rohlíčky ze šlehačkového těsta
iveta.kroul před 3 hodinami
Bramborák POHODA
magdalenka před 3 hodinami
Ohavečské brambory
magdalenka před 3 hodinami
Bábovka z cukety
Rosnicka710 před 3 hodinami
Tématické fráze:
rohlíčky s tvarohem,
rohlíčky z tvarohového těsta,
tvarohové buchty,
kynuté buchty s Majolkou®,
kynute testo s Majolkou®,
tvarohové těsto na rohlíčky,
kynuté tvarohové těsto,
buchty s Majolkou®,
svatomartinské rohlíčky video,
rohliky s tvarohem,
tvarohové rohlíčky s marmeládou,
tvarohové těsto kynuté,
nekynuté svatomartinské rohlíčky,
moučník metro,
buchty tvarohové,
tvarohovérohlíčky,
tvarohové rohlíky recept,
tvarohové kynuté buchty,
tvarohový rohlíček,
buchta z Majolky®
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tuk,
sůl,
droždí,
cukr krupice,
mléko,
tvaroh měkký,
žloutek,
cukr,
rozinky
Komentáře (22)
Někdy s epak ještě těsta před pečením nechávají odstát, nebo samotné těsto před zprácováním do tvaru nechává kynout, ale to u tohodle není potřeba. Po vykynutí kvásku ho zapracovat do ětsta, upatlat rohlíčky a šup s tím do trouby