Škvarky z DP
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je - li po ukončení programu podle nás a ochutnání škvarků ještě málo, opakuji program znovu, ale s tím rozdílem, že si již hlídám čas. Podle velikost škvarků a druhu sádla je to ještě asi 15 - 25 minut. Pak STOP. POZOR abychom to nepřehnali a škvarky nezhořkly. Otevřu DP a po částečném vychladnutí sádlo scedím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2009 16:47
Neholdujem ani masti, ani oškvarkom, ale podľa rady Vaška som vyprážala, samozrejme v pekárni a musím len a len chváliť Jednoducho som neodolala.
Prvotriedne, v pohode a bezproblémovo. Vašku, ešte raz verejná vďaka
Prvotriedne, v pohode a bezproblémovo. Vašku, ešte raz verejná vďaka
25. 9. 2009 14:46
Cathlen. Škvarky není přímo moje vychytávka, ale z hodnocení DP a je to u ETY. Běží to více než rok na internetu. (Párkrát jsem to hodnocení tiskl pro jiné zájmce a začínající s DP pracpvat , nebo si ji chtěli koupit). Dělají se v programu "Marmeláda" a teplota není jiná než při marmeládě. Myslím, že daleko více by trpěla při pečení , ale to také ne. Vždyť je to na to stavěné. A kdyby opravdu se plastové kroužky nevydržely, není jistě složité je sehnat a vyměnit. Schválně se na ně budu informovat. Rád bych koupil náhradní nádobu (NA PAK hi hi). Škvarky jsem jednou dělal čtyři várky za sebou a i když jsem měl trochu strach, byla to pohoda. Nic se nestalo a my v DP děláme stále dál. Václav
25. 9. 2009 14:34
Také jsem to chtěla zkusit, ale pak jsem četla, že ty bílé silikonové kroužky kolem hřídelek v nádobě pekárny nejsou dělané na teplotu škvařícího sádla. Ptala jsem se kamarádky, která pečkám moc rozumí, také četla a také raději nedělá.
Zase vím, že spousta lidí sádlo v pečce škvaří, a porouchanou ji nemají......takže to, prosím, berte jako zajímavý vyčtený názor.
Zase vím, že spousta lidí sádlo v pečce škvaří, a porouchanou ji nemají......takže to, prosím, berte jako zajímavý vyčtený názor.
25. 9. 2009 14:28
Václave, škvarky SUPER. Přidávám foto. Jsu to škvarky ze stejného sádla,dělané stejný čas na stejný program. Ty světlé jsou s vodou, u těch tmavších jsem vodu nahradil mlékem.
4. 3. 2009 19:03
Dneska jsem si pochovala pekárničku u nás v Prioru. Jedna stála kolem 1900 kč a byla na chleba asi 900g a druhá stála 2500 a ta byla na větší chleba. No, už abych ji měla. Ono vždycky příjde něco důležitějšího Ale jak tady vidím ty výrobky, nemůžu si pomoct, moc ji chci.
4. 3. 2009 18:08
Já je dělám v mikrovlnce, v pekárně jsem ještě neměla čas vyzkoušet, ale určitě na to dojde
4. 3. 2009 18:01
Vašku, škvarečky jak malované, dávám Ti taky bodík
4. 3. 2009 17:55
Vašku, super Dávam bodíček
4. 3. 2009 17:15
Vašku, zrovna včera jsem si v Lišově ve výrobně koupila čerstvé škvarečky, ale ty tvoje zaručeně vyzkouším
4. 3. 2009 17:06
Tak ty jsou výstavní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 8 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 38 minutami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 2 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 4 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: skvareni sadla v domaci pekarne výroba škvarku skvarky škvařené sádlo z domácí pekárny výroba domácích škvarků škvaření sádla v pekárně škvarky recept škvarky z domácí pekárny výroba škvarek škvarky v domácí pekárně domácí sádlo skvarky vyroba recept na škvarky domaci skvarky domácí pekárna škvaření sádla skvareni sadla domácí škvařené sádlo domaci vyroba skvarku jak se delaji skvarky škvaření sádla recept
Suroviny: špek, voda, kmín celý
Škvarky z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZKA
25 názorů